Logo/Grafik

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Artix
Warzywo
Kontakt:

Logo/Grafik

Post autor: Artix »

Poszukuję - od pewnego czasu - dobrego grafika, który zrobi mi prześwietne logo. A mianowicie do strony - mojej. Najlepiej by było, gdyby "było" związane z DoW, a dokładniej Dark Crusade. Jeśli znajdzie się ktoś taki, niech prześle mi go na e-mail. W nagrodę oświecę go moją stronką :mrgreen:
Co do strony: Nie jest dopracowana, lecz wszystko kołem się toczy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

tutaj http://www.wykop.pl/ramka/261623/niesam ... b-za-50zl/ masz fajną stronę gdzie możesz poszukać grafików, jak widać odzew jest bardzo duży
pozdrawiam
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Artix
Warzywo
Kontakt:

Post autor: Artix »

Dzięx, ale wolę poszukać takich z mojego otoczenia. Nie chcę, by wysyłali mi loga takie jak na tej stronie. :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

\:D/
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Za darmo? Może grafik Caritas Polska sie zgodzi. Nie polscy grafice, którzy kochają zgrywać cfaniaków po miesiącu z Corelem pirackim :wink:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Havelock pisze:tutaj http://www.wykop.pl/ramka/261623/niesam ... b-za-50zl/ masz fajną stronę gdzie możesz poszukać grafików, jak widać odzew jest bardzo duży
pozdrawiam
Tak, tez polecam poszukac na digarcie. Na bank ktos sie podejmie.
Pzdr!

ODPOWIEDZ