Hmmm szkoda dommbula na bsb. Ja robie tak :
1 - BSBkiem jest normalny sztandarowy minos
2 - figurce minosa z dwurakiem w jednej łapie (trzymanym nad głową) przykleję do pleców sztandar od staro edycyjnego zwykłego bsb (figurka wargora z dwurakiem i ludzką skórą rozwieszoną między 2 kijami przytwierdzonymi do pleców)
Początek z beast of chaos
Moderator: Dibo
Re: Początek z beast of chaos
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Moi mają nawiercone dziurki w podstawce w które wpinam sztandar zależnie od potrzeb. IMO lepsze to niż noszenie sztandarów na plecach, a z praktycznego punktu widzenia dużo lepsze niż konwertowanie figurek na chorążych. W jednej bitwie mój gore może mieć sztandar, a w drugiej nie albo inny, tracąc sztandar mogę go wyjąć i odłożyć.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
gorebulla BSB zrobiłem z minoska z konfrontacji zresztą lorda też... stary doombull robi za deamon prica do 40K idealnie się nadaje
nie wiem czy beasty są drogą armią... jeśli kupujesz w sklepie to na pewno... zobacz na allegro albo ebay, ale i tam trudno coś znaleść..
no i jeszcze zależy od koncepcji Twojej armii... jeśli chcesz grać na samych malusinskich to faktycznie droga armia wyjdzie
Edit: Iddqd - ale sztandary u bestiach na plecach to cały klimat tej armii, jak w chinach![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
nie wiem czy beasty są drogą armią... jeśli kupujesz w sklepie to na pewno... zobacz na allegro albo ebay, ale i tam trudno coś znaleść..
no i jeszcze zależy od koncepcji Twojej armii... jeśli chcesz grać na samych malusinskich to faktycznie droga armia wyjdzie
Edit: Iddqd - ale sztandary u bestiach na plecach to cały klimat tej armii, jak w chinach
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Khuman
- Ciśnieniowiec
ta krasie są zdolneIddqd pisze:Chyba tylko jeden wargor jeszcze z 5 edycji miał kijek na plecach, a u kraśków co rusz jakiś bohater wbrew fizyce coś takiego dźwiga
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
ale to do beastów super pasuje przecie muszą mieć wolne rce by naparzać maczetami
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Sorry, że tutaj, ale nie ma odpowiedniego tematu,
orientuje się ktoś jak duża jest ta figurka?
http://www.wizards.com/dnd/images/chain ... dp_xlg.jpg
to Demonic Gnoll Adept z D&D: Chainmail, chciałbym dać pare takich do armi, ale nie wiem jaka jest ich skala do np. Gorów. Orientuje się ktoś?
orientuje się ktoś jak duża jest ta figurka?
http://www.wizards.com/dnd/images/chain ... dp_xlg.jpg
to Demonic Gnoll Adept z D&D: Chainmail, chciałbym dać pare takich do armi, ale nie wiem jaka jest ich skala do np. Gorów. Orientuje się ktoś?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
myślę że ciut większe od gorów ale nie mają rogów więc się " wyrównuję "
przypomniałeś takiego kolesia który miał bzika na punkcie wilków i miał tak całą armię zrobią... głowy i nóżki od warhondów + kilka tego w stylu figurek... a minoski to były wilkołaki z konfrontacji... piękna armia z klimatem... druga widziałem armię insektów typowo nurglowa, ale też fajniutko wyglądała... szczegulnie filety pajako coś albo duże wije
przypomniałeś takiego kolesia który miał bzika na punkcie wilków i miał tak całą armię zrobią... głowy i nóżki od warhondów + kilka tego w stylu figurek... a minoski to były wilkołaki z konfrontacji... piękna armia z klimatem... druga widziałem armię insektów typowo nurglowa, ale też fajniutko wyglądała... szczegulnie filety pajako coś albo duże wije
Ja też strasznie wilki lubie i myśle nad zrobieniem paru wilczych oddziałów ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit:
Wie ktoś co to za figsy?
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 18604.page
oczywiscie o wilki chodzi![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit:
Wie ktoś co to za figsy?
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 18604.page
oczywiscie o wilki chodzi
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)