Middle Earth - the Wizards
Middle Earth - the Wizards
Helou.
Gra ktoś w to jeszcze? System niestety umarł wieki temu, jednak wciąż można zdobyć karty.
Mowa tu oczywiście o karciance w której ilustracje były malowane - nie zaś pochodziły z filmu.
link do BG:
http://www.boardgamegeek.com/game/1915
pozdrawiam
I.
Gra ktoś w to jeszcze? System niestety umarł wieki temu, jednak wciąż można zdobyć karty.
Mowa tu oczywiście o karciance w której ilustracje były malowane - nie zaś pochodziły z filmu.
link do BG:
http://www.boardgamegeek.com/game/1915
pozdrawiam
I.
Gra żyje, ma sporo fanów i w Polsce. Co roku są mistrzostwa świata. Wpisz w googlu coś ala metw forum i pojawi się polska stronka. Byłem na jednym turnieju, było super. Sami mili ludzie, gry po nocach, odebrano mnie z dworca samochodem, dwie kraty piwa, prysznice i kuchnia do używania w cenie biletu. Dostałem komplet wszystkich promocyjnych kart, rewelacja.... Jak znajdę czas na pewno wybiorę się ponownie.
Jedna z najlepszych karcianek w jakie grałem. Towarzystko gniecie chyba każdą inna karciankę kolekcjonerską (a grałem w mtg, doomtroopera, dark eden, star warsy wszystkie, star treka, kult, warewolf, l5r, pokemona ^_^... i Palikot wie w co jeszcze).
Turniejowo niestety tylko parę słusznych buildów prowadzących do zwycięstwa jest.
Szkoda, że ICE stracił licencję na rzecz gniota Wizardów.
Pozdrawiam wszystkich fanów.
Turniejowo niestety tylko parę słusznych buildów prowadzących do zwycięstwa jest.
Szkoda, że ICE stracił licencję na rzecz gniota Wizardów.
Pozdrawiam wszystkich fanów.
nekromancja jak ho ho ale co tam wypowiem się:
ja grywam z żoną i bratem od czasu do czasu... karcianka przednia, dobrze przemyślana i nie posiadająca wielu bugów - bynajmniej ja odnoszę takie odczucie grywając w zaciszu domowym. no i ten element losowości w postaci kostek
zdecydowanie najlepsza w jaką w życiu grałem
ja grywam z żoną i bratem od czasu do czasu... karcianka przednia, dobrze przemyślana i nie posiadająca wielu bugów - bynajmniej ja odnoszę takie odczucie grywając w zaciszu domowym. no i ten element losowości w postaci kostek
zdecydowanie najlepsza w jaką w życiu grałem
-
- Mudżahedin
Jak bylem teraz w wakacje w bardzie to bylo dwoch panów po trzydziestce i sie wymieniali kartami do merpa
HE 2.5k
-
- Wałkarz
Tytuł bardzo popularny,ale już trochę zapomniany. Szkoda,bo sama gra wnosiła bardzo wiele.. Mam jeszcze karty i wcale nie pachną starością:)
Słyszałem legendy że ktoś kiedyś przetłumaczył zasady i pchał na allegro. Może jest komuś coś wiadomo na ten temat? Jak nie to będę musiał przebrnąć przez zasady - kurcze, robiąc porządki znalazłem cały karton z kartami do MEtW'a i chce mi się grać.
-
- Wałkarz
Szczerze mówiąc to nie słyszałem o czymś takim,jak to pchał na allegro? Wystawiał na aukcjach? Ale nie martw się nic,dużą satysfakcję odczujesz po tym jak sam przebrniesz przez te zasady.