Rulebook do LOTR'a...
Rulebook do LOTR'a...
Od dłuższego czasu szukam i szukam i nic, nie mogę znaleźć... pomoże kto?
Kupię:
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves
szukaj na allegro bo sie pojawiaja czesto
w zeszlym tygodniu poszedl za 60 zeta 

Na przykład ja i większość znajomych... Jeszcze troszkę takich tekstów i skończysz na tygodniowym odpoczynku od pisania i czytania na forum WFB... W zamian będziesz mógł poczytać forum "jak zakorbolić furę frajerowi"...kufel007 pisze:OMFG!ciekawe ilu z Was (niekradnących) ma premierowego rulebooka do WFB
o pirackim AB nie wspomnę
Szanowny kolego forumowiczu. Dlaczego rzucasz oskarżeniami pod moim adresem? Masz dowody, że kradnę? może to dla kolegi, który kradnie?Grolshek pisze:Nie kradnij. A jak już kradniesz nie chwal się tym...
hmm większość... czyli są kradnące, czarne owce wśród Twoich znajomych, piętnujesz ich, wyzywasz od złodziei i polecasz lekturę forum "jak zakorbolić furę frajerowi" ? zbastuj trochę bo za bardzo się nakręcasz.Grolshek pisze:Na przykład ja i większość znajomych...
z poważaniem
Kupię:
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves
Powiem tak, jestem fanem twórczości Tolkiena i wszystkiego co się z tym wiąże, planszówki, karcianki. Nie znam w ogóle systemu, mechaniki gry itp. Z tego co czytałem o LOTR w WD wydaje mi się fajny ale nie grałem ani nawet nie gadałem z kimś kto gra 
Wydaje mi się, że to system bardziej skirmish ale to tylko mi się wydaje.
edit: Najchętniej kupiłbym MoM od kogoś komu się znudziło

Kupię:
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves
Pseudo skirmish tak to prędzej nazwę . Bo i tak najczęściej idą 2/3 szeregi piechoty na siebie i coś tam strzela po bokach .kufel007 pisze:Powiem tak, jestem fanem twórczości Tolkiena i wszystkiego co się z tym wiąże, planszówki, karcianki. Nie znam w ogóle systemu, mechaniki gry itp. Z tego co czytałem o LOTR w WD wydaje mi się fajny ale nie grałem ani nawet nie gadałem z kimś kto gra
Jesthmmm szkoda, po scenariuszach z MoM wydawało mi się to fajne.

Jak interesują Ciebie potyczki mniejszej ilości figsów z LOTRa to możesz poszukać informacji o kampaniach bitewnych,które wprowadzono w deagostini. Kiedyś w to grałem z kumplami, masz drużynę np. 6 figurek i oni awansują podobnie jak mordehimie. Ogółem ta lotrowa wersja jest prostsza i mi osobiście sprawiała więcej frajdy. Nie mam tych gazetek z opisami więc nie będę mógł Ci ich zeskanować ale może kogoś znajdziesz (www.mitril.pl). Na tej stronce, a raczej na forum ktoś powinien Ci przybliżyć nieco ten temat

- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
po co ci podrecznik
nauczysz sie grac bez
a wujek ma na pewno

a wujek ma na pewno

Jak nie jeden to sto jeden