Mantic Games - konkurent dla GW?
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Chodziło o to, że do zamówienia za min. 50Ł dostajesz wora gratis
Nie wiem czy jeszcze trwa, wydaje mi się, że tak, bo nie było 'odwołania' promocji jak to Mantic ma w zwyczaju robić przez blog lub newsletter. Ale najlepiej po prostu skrobnij e-mail w tej sprawie i po krzyku
Nie wiem czy jeszcze trwa, wydaje mi się, że tak, bo nie było 'odwołania' promocji jak to Mantic ma w zwyczaju robić przez blog lub newsletter. Ale najlepiej po prostu skrobnij e-mail w tej sprawie i po krzyku
- Tiger Brown
- Kradziej
Myślę, że tak. Ja tak zrobiłem, choć nie płaciłem przez paypal.Shinue pisze: zatem kolejne pytanie: skąd najlepiej zamawiać manticowe figsy? bezpośrednio z ich strony skoro mam paypala?
No cóż, ja na ich stronie nigdzie nie znalazłem informacji, że ta promocja jeszcze trwa (może źle szukałem, rzecz jasna), więc sądzę że się skończyła.Don_Silvarro pisze:Nie wiem czy jeszcze trwa, wydaje mi się, że tak, bo nie było 'odwołania' promocji jak to Mantic ma w zwyczaju robić przez blog lub newsletter. Ale najlepiej po prostu skrobnij e-mail w tej sprawie i po krzyku
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Na pewno z ich strony, bo trzeba ich wspierać Poza tym zapisz się do newslettera - dostaniesz kod promocyjny na 10% rabatu Proponowałbym też poczekać na premierę startera do KoW - podejrzewam, że będą jakieś promocje z tej okazjiShinue pisze:dzia ;]
zatem kolejne pytanie: skąd najlepiej zamawiać manticowe figsy? bezpośrednio z ich strony skoro mam paypala?
jak zamówisz za ponad 30 Ł to masz za free
Ogólnie to po za czasen jaki czekałem na paczuszke to jestem mile zaskoczony
Za 150 zł mam całkiem niezłej jakosci wariorów do Dwarfików w całkiem pokaźnej liczbie 60
Napewno kupie sobie od nich jeszcze strzelców
Ogólnie to po za czasen jaki czekałem na paczuszke to jestem mile zaskoczony
Za 150 zł mam całkiem niezłej jakosci wariorów do Dwarfików w całkiem pokaźnej liczbie 60
Napewno kupie sobie od nich jeszcze strzelców
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
przynajmniej konie lepiej wygladaja
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Mieliśmy ją już wcześniej, tyle że teraz jest dwukrotnie tańsza i odlewana z 'plastikożywicy' (winylu?), czyli tego samego czorta, którego używa ostatnio Privateer Press (choć oni bezwstydnie wciskają graczom kit, że to 'plastik')
Cena jest dobra (za tyle samo GW sprzedaje 5 plastikowych konnych... bez komentarza), a jakość nie ucierpiała po zmianie materiału, więc wyłączając przypadki ludzi z obsesją 'moje lalki muszą być z metalu bo plastik i żywica są dla ciot', jest to zmiana in plus. Liczę, że wszystkie kolejne elitarne unity będą w tym odlewane, i że Mantic szybko przerobi poprzednie metalowe zestawy na te plastikożywiczne cuda wianki - zwłaszcza elfią gwardię, bo IMO to ładne laleczki, ale nie są warte obecnej ceny w metalu.
PS. specyfika materiału sprawia, że wygięte kopie i wszelakie insze elementy można naprostować po rozgrzaniu suszarką albo ciepłą wodą
[EDIT] Co więcej, zestaw tej kawalerii można wygrać w ogłoszonym dziś konkursie: http://www.manticblog.com/?p=2029
Cena jest dobra (za tyle samo GW sprzedaje 5 plastikowych konnych... bez komentarza), a jakość nie ucierpiała po zmianie materiału, więc wyłączając przypadki ludzi z obsesją 'moje lalki muszą być z metalu bo plastik i żywica są dla ciot', jest to zmiana in plus. Liczę, że wszystkie kolejne elitarne unity będą w tym odlewane, i że Mantic szybko przerobi poprzednie metalowe zestawy na te plastikożywiczne cuda wianki - zwłaszcza elfią gwardię, bo IMO to ładne laleczki, ale nie są warte obecnej ceny w metalu.
PS. specyfika materiału sprawia, że wygięte kopie i wszelakie insze elementy można naprostować po rozgrzaniu suszarką albo ciepłą wodą
[EDIT] Co więcej, zestaw tej kawalerii można wygrać w ogłoszonym dziś konkursie: http://www.manticblog.com/?p=2029
Mi ta kawa zupełnie nie pasuje, konie wyglądają jakby miały zaraz grzmotnąć na twarz.Kwestia materiału z jakiego jest wykonana jest dla mnie wielką niewiadomą, plastik akceptuję choć wolę metal, winyl (chyba) trzeba by bliżej obejrzeć w celu wyrobienia opinii.Cena zestawu bez komentarza.Wygrać byłoby przyjemnie .
Nie chodzi o to ze są krzywe tylko ze są brzydkie Strasznie chude A kwestia koni to czy padają na twarz czy nie to w sumie kwestia ich ustawienia na podstawkach
przecież wystarczyło by np. im przednie kopyta na skałce ustawic czy coś
przecież wystarczyło by np. im przednie kopyta na skałce ustawic czy coś
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Twoja bezkrytyczna milosc do wszystkiego co nie GW oraz szczera nienawisc do samego GW do tej pory mnie bawila, ale teraz przechodzisz juz samego siebie, bo zaczynasz bredzic. czy aby podsycac swoja nienawisc do GW musisz juz zmyslac?Don_Silvarro pisze:Cena jest dobra (za tyle samo GW sprzedaje 5 plastikowych konnych... bez komentarza),
"I fart in your general direction"
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Pardon, wybacz. Plastikowe DP kosztują 18Ł, nie 25Ł. Pomyliło mi się z ceną nowej plastikowej HElfiej piechoty.Szaman pisze:Twoja bezkrytyczna milosc do wszystkiego co nie GW oraz szczera nienawisc do samego GW do tej pory mnie bawila, ale teraz przechodzisz juz samego siebie, bo zaczynasz bredzic. czy aby podsycac swoja nienawisc do GW musisz juz zmyslac?Don_Silvarro pisze:Cena jest dobra (za tyle samo GW sprzedaje 5 plastikowych konnych... bez komentarza),
Reszty Twojej wypowiedzi nie komentuję
Ostatnio zmieniony 12 lis 2010, o 23:25 przez Don_Silvarro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiger Brown
- Kradziej
Pistolierzy 12Ł za piątkę.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Te trupy na koniach mantica mogą być całkiem fajne, niech tylko ktoś je ładnie pomaluje, bo to co tutaj widać to jakaś porażka.
- General Baga
- Kradziej
hmmmm mantic games wypuszcza modele do chaos dwarfow http://www.youtube.com/watch?v=P3UEVZWIDHA&feature=sub
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót