Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Uchch...dawno nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia. Co to za figurant? Ulepione od podstaw?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Jeżeli się nie mylę to w skali Inquisitor'a czyli 54mm.raginis pisze:Masz może info jak duża jest ta skala?
OczywiścieNijlor pisze:Intrygujący... confrontation ??
Potajemnie lansuje ten system ^_^
Chciałem zamieścić Shurat'a ale będzie recenzja in the box (a w sieci niema powalającego malowania)
Confrontation dalej
Zacznijmy od Bohunowego wilka - kolory mi pasują
Poprzez tęczowy raj
Kończąc na ograch Dai Bakemono - malarz green stuffu nie lubi co widać na innych jego Dai Bakomenach
http://forum.deckmaster.ro/index.php?/t ... sy-models/
w sumie nie pasowało nigdzie tak bardzo jak do tego tematu...
danonik może nie powala ale pod jego zdjęciem jest lista modeli które nie zostały nidgy wprowadzone do obiegu... całkiem fajne modele co niektóre ale wydaje mi się, że kilka było jednak w sprzedaży...
w sumie nie pasowało nigdzie tak bardzo jak do tego tematu...
danonik może nie powala ale pod jego zdjęciem jest lista modeli które nie zostały nidgy wprowadzone do obiegu... całkiem fajne modele co niektóre ale wydaje mi się, że kilka było jednak w sprzedaży...
Blessing stary. Pomysł niezły, ale wykonanie (zwłaszcza złożenie rycerze) IMO mocno średnie. Natomiast pseudo-ulepek Anime i laska genialne!
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
mam prośbę ! jakiś czas temu w tym dziale widziałem foty całej armii do 40k death guardów ! w chwili obecnej nie moge odnaleźć fotek. bardzo proszę o pomoc ( kojarzy mi się ze to były bardzo dobre ulepki bo utkwiły mi lepione nakolanniki w kształcie czaszek )
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
trochę zmienia postać rzeczy , ale i tak wypasIgnis pisze:Powinieneś zaznaczyć że ostatnia figurka ma 50 cm
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Co z tego. Naprwadę wypas fix :O Po prostu dawno nie widziałem tak wyrąbanej fixy! Pr00..!Arbiter Elegancji pisze:trochę zmienia postać rzeczy , ale i tak wypasIgnis pisze:Powinieneś zaznaczyć że ostatnia figurka ma 50 cm