DE 1600 Euro

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

DE 1600 Euro

Post autor: kamelot »

Rospa pod ograniczenia euro dostępne pod tym linkiem:
http://forum.strefazero.net/viewtopic.php?t=1853

A tu rospa:

Sorceress ( gen, 2lvl, tome of furion, lifetaker, shadow ) 180pkt
Master ( bsb, pendant, pegasus, soulrender ) 215pkt
22 crossbowmens ( fcg, shields ) 262pkt
6 dark riders ( crossbows, musician ) 139pkt
20 black guards ( fcg, flaming attacks ) 305pkt
20 black guards ( fcg, ap ) 320pkt
hydra 175pkt

Jakiś czas temu był turniej tez na małe pkt i nie można było wystawiać lordów więc wziąłem sobie drugą gwardię i uznałem, że robi więcej niż ta czarodziejka, która i tak się często wysadzała. A magię z dużą szansą na brzytwę i tak mam. :D

I co sądzicie?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

ja sądzę ze 1600 EURO to jakiś pomylony format :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Wisnia
Chuck Norris

Post autor: Wisnia »

High five!

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Ja nie wybierałem formatu ani ograniczeń. Ja tylko robię jak najbardziej wygiętą rospe i staram się cisnąć :twisted: :P
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Asassello raczej chciał powiedzieć że robienie rozpy pod ograniczenia ETC na jakiekolwiek inne punkty niż te z Euro jest skrajnie bez sensu;)

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

A ja powtórzę, że proszę wszystkie zażalenia składać to sędziego turnieju ( czyt. kudłatego ), który ustalił taki format z takimi ograniczeniami ( w bardzie nie zmieściło by się zbyt dużo dużych stołów więc trzeba było zrobić mniejsze pkt :wink: )

ODPOWIEDZ