demony thuriona :)
Moderator: KrzysiekW
Re: demony thuriona :)
Nom, armia wypas, ale te steedy faktycznie 2 kolory + 1 rozjaśnienie
A masz zamiar zmieniać armie czy system?
I jak tam twój woch, maluje się?
narazie nie planuje zmieniac ani tego ani tegoANtY pisze:A masz zamiar zmieniać armie czy system?
przetarg na woch zostal rozstrzygniety, narazie mam tysiac pomyslow na rozpe, jak nie znajde tej jednej jedynej to temat pewnie pojdzie w niepamiec, nie mam ostatnio czasu na granie tymbardziej na dwie armie wiec jak sie zdecyduje na WoCh to Demony ida na sell, wiesz rozumiesz... ze podjecie takiej decyzji moze byc w chuj trudne (nie jest latwo przesiasc sie z Land Cruisera na Suzuki Jimny
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
pzdr
Fuck. Jak zobaczyłem tu posta myślałem że jest jakiś nowy fajny model ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
@Podwys: thurion nie lubi nurgla![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
@Podwys: thurion nie lubi nurgla
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
snieg GWPodwys pisze:śnieg z sody czy gw?
przepis:
1. snieg GW + wikol (stosunek 60/40) + biala farba
2. nakladasz mase mini szpachelka
3. jak wyschnie malujesz calosc na bialo i jak najszybciej (poki farba nie zwiaze) posypujesz samym sniegiem GW
pzdr
woch juz dawno sprzedany z tego co wiem ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
chyba nie ma cego żałować bo piechoty tam raczej za dużo nie było![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
chyba nie ma cego żałować bo piechoty tam raczej za dużo nie było
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE