Wstydź się!

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Hmm, ja Cię pocieszęNehan pisze:Widzę, że nie znalazłem zrozumienia
No właśnie. Swoją drogą dziwi mnie straszni popęd niektórych do wypowiadania się o seksie, ekscytowaniu się laskami itp (przejawiany zwłaszcza przez nieco młodszych użytkownikówSkavenblight pisze:Jak każdy wielki poeta.Nehan pisze:Widzę, że nie znalazłem zrozumienia
Forum nie pomoże w rozwiązaniu problemów z seksem. Jak się ma go za mało, to pomóc może tylko osoba płci przeciwnej [ale ze mnie homofob]!
Tak, jak z Tomkiem przed Polibudą staliśmy to babki mdlały na nasz widokSkavenblight pisze:Wyposzczone germanistki posikają się ze szczęścia
A tak serio to... zastanawiam się, co napisać, żeby znowu nie było, że rozbijam rodziny, przyszłe, przeszłe czy obecne![]()
Bo przyznam, że przewyższasz standardy "urody battlowca"
Nie zdajesz sobie sprawy ile musiałem selekcjonować zdjęcia, żeby wybrać takie po któego ujawnianiu nie zamkną mnie w pierdlu za obrazę uczuć estetycznych.Skavenblight pisze:Bartku, to co masz w avku, to przecież Sally z "Doktor Quinn" - swego czasu mój ideał mężczyzny
Gdzie Ty żeś przed Polibudą babki widział?Katylina pisze:Tak, jak z Tomkiem przed Polibudą staliśmy to babki mdlały na nasz widok
Heh, Bartek widać, że dawno na kampusie A Politechniki nie byłeś w Łodzib_sk pisze:...
Gdzie Ty żeś przed Polibudą babki widział?
Nie chodzę tam bo budynek EiE wywołuje u mnie depresję, stany lękowe i biegunkę.tomekjar pisze:Heh, Bartek widać, że dawno na kampusie A Politechniki nie byłeś w Łodzi
Organizacja i Zarządzanie, nie bez powodu zwana Orgiami i Zabawami to wylęgarnia dziewczyn i to jeszcze naprzeciwko mojego wydziału
A lokalizacja numer 2 to BT = BioTechnologia = Booties and Trunks. Nazwa mówi sama za siebie, gdy idziemy tam na laborki z fizyki z kolegami z grupy, to aż trochę nam głupio, że się tak za naszą ekipą oglądają