Mam nowego kompa i mam tez swoj stary system 5 glosnikowy creative 5.1
Problem jest taki, ze graja mi tylko 2 glosniki przednie , mimo, ze w panelu sterowania ustawione jest , ze jest system 5,1 i prrzy tescie kazdy dzwiek wydobywa sie z kazdego odpowiednio przypisanego do tego glosnika. Co moze byc nie tak? Pomozcie, bo juz mnie kurwica strzela :/
Winda 7 i problemy z glosnikami creative 5.1
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Włącz pozostałe trzy do sieci
A tak poważniej to co na nich odtwarzasz? Muzykę? Gry? Film? Youtube?
Zobacz w ustawieniach karty dźwiękowej może masz głośniki dodatkowe wyciszone. Względnie w ustawieniach gry/filmu/muzy czy nie masz wybranego dźwięku stereo.
Sprawdź czy masz kota a jeśli tak to zobacz czy kabli nie poprzegryzał.
Więcej szczegółów.
A tak poważniej to co na nich odtwarzasz? Muzykę? Gry? Film? Youtube?
Zobacz w ustawieniach karty dźwiękowej może masz głośniki dodatkowe wyciszone. Względnie w ustawieniach gry/filmu/muzy czy nie masz wybranego dźwięku stereo.
Sprawdź czy masz kota a jeśli tak to zobacz czy kabli nie poprzegryzał.
Więcej szczegółów.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- Silverbolt
- Chuck Norris
Sory że nie na temat ale pytanie "sprawdź czy masz kota?'' jes boskie
Ogarnalem, ale mam wiekszy problem , bo mi sie SC2 zawiesza i kurwica mnie strzela :/
co do glosnikow, to tak jak juz ci powiedzieli. skoro na tescie wszystkie glosniki sie 'odzywaja' to musisz pobawic sie z ustawieniami movie playera/mp3 playera.
@afro
nawet jesli plik mp3 bylby lipny to slychac by bylo dzwiek z kazdego glosnika.
a jesli chodzi o SC2 to zapewniam cie, ze nie jest to wina glosnikow
sciagnij sobie starsze stery do karty graficznej. wiem z wlasnego doswiadczenia, ze najnowsze drivery od nvidii (mimo wzostu wydajnosci w niektorych programach) powodowaly wykrzaczanie sie niektorych gier.
@afro
nawet jesli plik mp3 bylby lipny to slychac by bylo dzwiek z kazdego glosnika.
a jesli chodzi o SC2 to zapewniam cie, ze nie jest to wina glosnikow
sciagnij sobie starsze stery do karty graficznej. wiem z wlasnego doswiadczenia, ze najnowsze drivery od nvidii (mimo wzostu wydajnosci w niektorych programach) powodowaly wykrzaczanie sie niektorych gier.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
mi tez sie SC2 wykszaniac zaczal po sciagnieciu pacza ostatnio reinstalka na szczescie pomogla ale achievementa ed lobster nie moge zrobic, mimo ze z palcem w d... wykonuje wszystko jak trza...