Po adminach, modach możesz sobie jeździć, ale od kotków to Ty się odpierdolcold turkey pisze:Może i kota, ale ślepego, sparciałego, bez zębów i pazurów. Także wykastrowany kot, który umie tylko straszyć

Po adminach, modach możesz sobie jeździć, ale od kotków to Ty się odpierdolcold turkey pisze:Może i kota, ale ślepego, sparciałego, bez zębów i pazurów. Także wykastrowany kot, który umie tylko straszyć
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
kocham wszystkie kocia tego świata!Furion pisze:Lubisz koty Aga?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
KOCHAM CIĘcold turkey pisze:O widzę cenzurę prewencyjną
W takim razie musze napisać to jeszcze raz : żegnacie mnie a nic z tego nie wynika bo gdybyscie mieli taka mozliwosc to juz bym wczesniej miał bana.
Mod to taki uzytkownik, ktory udaje admina. A prawdziwy admin gardzi modem. I to, ze wy zostaliscie modami swiadczy o tym, ze moze nim zostac ktokolwiek.
Wstrętny NarcyzTomash pisze:KOCHAM CIĘcold turkey pisze:O widzę cenzurę prewencyjną
W takim razie musze napisać to jeszcze raz : żegnacie mnie a nic z tego nie wynika bo gdybyscie mieli taka mozliwosc to juz bym wczesniej miał bana.
Mod to taki uzytkownik, ktory udaje admina. A prawdziwy admin gardzi modem. I to, ze wy zostaliscie modami swiadczy o tym, ze moze nim zostac ktokolwiek.![]()
![]()
taaak, presja społeczna to straszna rzeczWaldi pisze:Wracając do tematu,
Mnie ostatnio zmotywował kolega, który dołączył do naszego grona batlowców i gra tą samą armią, do tego ma modele pomalowane...
Przy nim to aż wstyd się wystawiać niepomalowanymi oddziałami