Różne takie afrowate
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Afra (19.10.2010 Gnoblyny)
jeszcze jednego brakuje, ale się nie załapał na zdjęcie
ogólnie zdjęcie z lotu ptaka, bo te pie** gnoblary mają mordy przy ziemii
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- gerald_tarrant
- Masakrator
niebieski z głową wilka fajny
skad ją wziąłeś w końcu ?
skad ją wziąłeś w końcu ?
- gerald_tarrant
- Masakrator
to kup jeszcze jedną i zobacz, czy nie mają czegoś z CHD
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wygląda bardzo bobrze, czysto i schludnie czyli tak jak być powinno.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- gerald_tarrant
- Masakrator
fajnie pomalowane, ale model imo bardzo brzydki [w porównaniu np do starych horrorów]
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pomijając to że straszliwie mi się ten produkt GW nie podoba to twoja konstrukcja złożona jako klopa wygląda nienaturalnie. tzn.: mocno razi to że taka maszyna nie byłaby w stanie strzelać bo przeciwwaga wbijałaby się w podłoże zanim "pocisk" byłby wystrzelony. Jak dla mnie wygląda to mega słabo
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Taaaa... Skóra ogra to zaraz obok abomki jedna z niewielu rzeczy której nie da się ładnie pomalować
Moglby ja troche wyciagnac, bylaby lepsza.
O spodniach wypowiedzialem sie na naszym forum, pasuja jak piesc do nosa
O spodniach wypowiedzialem sie na naszym forum, pasuja jak piesc do nosa
O w morde... ale grzebanie w trupach...
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Więc odkopując trupa raz jeszcze, w tygodniu między świętami a sylwestrem pomalowałem sobie jednego z Avatarsowych bohaterów.
Krasnoludek (który przy okazji zdążył upaść i obłupać z siebie trochę farby :/ )
Krasnoludek (który przy okazji zdążył upaść i obłupać z siebie trochę farby :/ )
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Całkiem nieźle . Przyczepiłbym się do jednej rzeczy, mianowicie kolorystyki. Jedną rzeczą sprawiłes, że figs wygląda nieco oczojebnie. Są to oczywiście gacie . Tutaj dałbym inny kolor zupełnie, bo ten błękit kłóci sie z pozostałymi kolorami mocno...