Euro VC
Re: Euro VC
Proszę Cie bardzo
Taki kolo wczoraj na lidze wysłuchał co ma serfer do powiedzenia i zniknął od jednego krzyku... Miłe... Gift za 20 zdjął gościa za 200...wru pisze:1 Vampire @ 200.0 Pts
Magic Level 1; Necromancy
Sword of Might [15.0]
Flayed Hauberk [25.0]
Tallisman of Lycni [10.0]
The Bestialle: Infinite Hatred [25.0]
The Courtly: Walking Death [25.0]
ech gdzie te czasy jak taki kolo noszący jeszcze sztandar armijny potrafił sam połowę armii skosić i jeszcze walnął jakiegoś czara
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Won z darmozjadem.Manfred pisze:Rozpa działa bardzo dobrze, nie wiem tylko co z tym biegaczem, biorę go zawsze z sentymentu, bo po każdym turnieju narzekam na niego
Ogólnie - ta druga rozpa to niezoptymalizowana Vardenowska.
Ghoule za małe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
JarekK pisze:powiem ci tyle z 1 gwardią nic nie zrobisz dajesz 2 gwardie po 30 chłopa
biegacz słaby zamien go na somobujce co się zamiena w smoka *no chyba ze power scroll jest zbanowany
Banować za takie wypowiedzi. Banować.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
To wyśmiewaj - mi się nie chce.runepriest pisze:wystarczy wyśmiać
Rozpa oscyluje koło obowiązkowego standardu.
tego nie zauważyłem wcześniejJarekK pisze:powiem ci tyle z 1 gwardią nic nie zrobisz dajesz 2 gwardie po 30 chłopa
biegacz słaby zamien go na somobujce co się zamiena w smoka *no chyba ze power scroll jest zbanowany
odpowiedź brzmi :
LOLOLOLOLOlololololololololLOLOLOLOLOL
-
- "Nie jestem powergamerem"
No dziwne ze z tak slaba rozpa , udalo sie Manfredowi wygrac PRE Bazyla wczoraj )))
A i mnnie super gralo sia nia
A i mnnie super gralo sia nia
-
- "Nie jestem powergamerem"
No powiem ,ze nawet calkiem mi sie podoba, ta 8 edycja:) Musze pare turnejow rozegrac, troszke po du*ku dostac , zeby armie poznac i zasady wmiare,i mozna wtedy juz cos probowac w okolicach 15 mejsca na 20 osobowych turnejach zajmowac:)
warzywna ta rospa
ja proponuję:
lord z necromancy
wight z regeną
30ghule
30ghule
10szkiele,fcg,helfire
3baty
28gg
3duchy
3duchy
4wrighty
mniam.
ja proponuję:
lord z necromancy
wight z regeną
30ghule
30ghule
10szkiele,fcg,helfire
3baty
28gg
3duchy
3duchy
4wrighty
mniam.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jedyny minus, że masz tylko 5 pkt na B&G. Ale i tak są nięźle zabunkrowane. Musieliby sprzątnąć Ci gwardie albo generała. A jeżeli zginełoby jedno z nich, to znaczy że coś zjebałeś i nie umiesz grać w battla
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
a kto powiedzial ze na etc. bedzie blood and glory?
nawet jeżeli będzie, to nie warto marnowac 100pkt. pod jedną bitwę na sześć, wciskając dodatkowe 10 szkieletów fcg.
nawet jeżeli będzie, to nie warto marnowac 100pkt. pod jedną bitwę na sześć, wciskając dodatkowe 10 szkieletów fcg.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ładnie to tak nasze rozkminy na forum wrzucać ?Robson pisze: ja proponuję...