Avatar of Menoth i inne ludki by olekkkkk
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Avatar of Menoth i inne ludki by olekkkkk
Pieruńsko dobra praca , niema do czego się przyczepić.
Duże .
Duże .
Pospamuje kolejnymi fotami
Ludek z Pulp City
kolejne glowy z maxmini.eu
nr.6 prawie jak trollface
termos z SH
bedzie dark angelowy, pourywalem symbole BA i na razie bawie sie z pancerzem, zielony pasek mialbyc fajnym FH ale troche nie wyszlo, bede musial go troche przemalowac.
Ludek z Pulp City
kolejne glowy z maxmini.eu
nr.6 prawie jak trollface
termos z SH
bedzie dark angelowy, pourywalem symbole BA i na razie bawie sie z pancerzem, zielony pasek mialbyc fajnym FH ale troche nie wyszlo, bede musial go troche przemalowac.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Fajny, ciekawie wygląda ta maź ciągnąca się za szczątkami tyrka.
Bardzo podobają mi się też szczegóły typu wybity prawy okular w hełmie.
Bardzo podobają mi się też szczegóły typu wybity prawy okular w hełmie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Pięknie Ten terminator naprawdę robi wrazenie
ekstra wygląda ta dziura
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Fajnie, dodaj jakąś folię między szpony powerclawa Za bardzo jest figurka czysta po takim wejściu smoka
Hmmm... mam mieszane uczucia - bardzo fajne uszkodzenia, poza pt."do mie fikasz? DO mieee?!" sympatyczna, ale te kolorki jakoś mi się z Milicją Obywatelską kojarzą... W sumie wygląda jak jakiś ZOMOl.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
termos z głową tyranida...mistrzostwo świata, poza super wykonaniem, miażdży jajca klimatem