396- orc warboss, l. armour, shield, dragon helm,
martogs best basha, talisman of perservation, wyvern
124- black orc big boss, BSB, h. armour, banner of eternal flame
100- ng shaman, dispel scroll, ruby ring of ruin, 1 lev
200- orc great shaman, channeling staff, dragonbane gem, 3 lev
95- 25 night goblins, FCG
175- 40 night goblins, FCG, netters
335- 30 biguns, shields, FCG, gleaming pennant
365- 24 black orcs, FCG, standard of discipline
150- 5 squig herds (15 squigs, 10 herders)
70- rock lobba
70- rock lobba
80- orc chariot
240- 6 trolls
2400 pts
Takie cus na euro, gralem okrojona wersja na 2k i dawala rade.
2400 ojro O&G
Więcej black orcow kosztem big unow, musisz mieć totem, najlepiej na big unach właśnie...
imo za miękki bsb, ja lubie night goblin bsb z savem 2+ bo tani lub to samo na orku.
Loby się średnio spisują, mimo wszystko znajdź punkty na chociaż jednego dooma
imo za miękki bsb, ja lubie night goblin bsb z savem 2+ bo tani lub to samo na orku.
Loby się średnio spisują, mimo wszystko znajdź punkty na chociaż jednego dooma
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Aron_Banalny
- Masakrator
na euro można dodawać maksymalnie 2 kostki do dospella na turę więc totem się marnuje w większej części
Dokladnie, totem na euro jest nieoplacalny zwlaszcza posiadajac DSa, a z niego na pewno nie zrezygnuje.
Bigunow nie moge zmniejszyc poniewaz musze miec 600 pts w corach a mam 605 :].
BSB miekki, ale jest pare opcji z tak zlozonym do wykorzystania.
Lobby imo lepsze od doomkow, zawsze to jakis straszak na LT, no i lepiej zdejmuja lekka piechote.
Bigunow nie moge zmniejszyc poniewaz musze miec 600 pts w corach a mam 605 :].
BSB miekki, ale jest pare opcji z tak zlozonym do wykorzystania.
Lobby imo lepsze od doomkow, zawsze to jakis straszak na LT, no i lepiej zdejmuja lekka piechote.
Fakt zapomniałem o tym ograniczeniu wiec bez totemu:)
Na strategikonie 2 loby nie zrobiły przez 5 bitew dosłownie nic, dd wrecz przeciwnie.
Zostaw może loby i za coś innego wrzuć DD... nie wiem czy herd to taki dobry pomysł
Na strategikonie 2 loby nie zrobiły przez 5 bitew dosłownie nic, dd wrecz przeciwnie.
Zostaw może loby i za coś innego wrzuć DD... nie wiem czy herd to taki dobry pomysł
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Herd jest fajny, w miare tani, a wyplaca sporo atakow z s5, no i nie zal go poswiecac, a pozatym 3 inicjatywy wiecej maja tylko warbosowie
Po strategiconie bylem poklocony z maszynkami, dd praktycznie nic nie zrobil, a w dobie hordowek robi jeszcze mniej, narazie wole jednak 2 lobby.
Po strategiconie bylem poklocony z maszynkami, dd praktycznie nic nie zrobil, a w dobie hordowek robi jeszcze mniej, narazie wole jednak 2 lobby.
Rydwan na DD IMO
I próbowałbym poszukać pkt na jakichś fanatyków. Może wymień małe NG na fanoli do dużych NG i kilku ludków do oddziału (żeby zapełnić core), bo ten mały oddział jednej rundy nie wytrzyma.
I próbowałbym poszukać pkt na jakichś fanatyków. Może wymień małe NG na fanoli do dużych NG i kilku ludków do oddziału (żeby zapełnić core), bo ten mały oddział jednej rundy nie wytrzyma.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).