SKILLMAKER- Turniej 10.06.07 na Morenie
busz czy inny krzak, tudzież cokolwiek innego związanego z WE nie miało stanowić przeszkody w dotarciu na turniejScimitar pisze:Bush już wyleciał, więc chyba trochę łatwiej będzie dotrzećMalin pisze:Młody dopisz Ptasznika, Jara i mnie, jutro powinienem wiedzieć na 100% czy uda nam się dotrzeć na turniej.

to tak jak ja... jak skoncze do nocy to przyjade.. ale cos watpieptasznik pisze:da rade ktos dla mnie wziasc 10 dzikow moze jakies klubowe sa albo gogol:) bush juz wylecial, ale dalej nie mam projektu skonczonego.
pozdrawiam

Obstawiając twoje przyjście u bukmachera nic by się nie zarobiłothurion pisze:to tak jak ja... jak skoncze do nocy to przyjade.. ale cos watpieptasznik pisze:da rade ktos dla mnie wziasc 10 dzikow moze jakies klubowe sa albo gogol:) bush juz wylecial, ale dalej nie mam projektu skonczonego.
pozdrawiamtakze powodzenia panowie, niestety na 90% beze mnie

dotarelm na baze z 2dniowej imprezy sluzbowej w Łebie, przemecznie materialowe jest do przyjecia, ale goraczka i kaszel jak u gruzlika gorzej...
rano zobacze jeszcze jak sie czuje, ale slabo widze wyjazd na turniej, a szkoda bo mialem ochote sobie wyverna wreszcie pograc, a predko sie pewnie w rejopnie na turniej na 2000+ pkt nie zalapie
rano zobacze jeszcze jak sie czuje, ale slabo widze wyjazd na turniej, a szkoda bo mialem ochote sobie wyverna wreszcie pograc, a predko sie pewnie w rejopnie na turniej na 2000+ pkt nie zalapie
Własnie wrociłem, nie wiem jak chcieliscie zagrac 3 bitwy, Scimi byłby w domu o 21 
Turniej byłby spoko, gdyby ciec nie zapomniał ze musi otworzyc sale. Dobrze ze Rzymek przyjechał i miał do niego numer, tak chociaz 2 bitwy udało się zagrać
.
Wyniki:
1.Młody
2.Wacek
3.Scimi
4.Ptaku
5.Karol Buchnowski
6.Malin
7.KJ
8.Sławek Sus
9.Filip
10.Xet
11.Jaro
12.Ziółek
13.Bladeweaver
14.Kuba Michalec
15.Jedynak
16.Wrubel
17.JJ
18.Sir Witor
19.Mike
20.Mózg
Juz praktycznie można się szykować na drużynówkę. Prawd. 30 czerwca, 3x 2250.
Może się uda wszystkie bitwy zagrać
.

Turniej byłby spoko, gdyby ciec nie zapomniał ze musi otworzyc sale. Dobrze ze Rzymek przyjechał i miał do niego numer, tak chociaz 2 bitwy udało się zagrać

Wyniki:
1.Młody
2.Wacek
3.Scimi
4.Ptaku
5.Karol Buchnowski
6.Malin
7.KJ
8.Sławek Sus
9.Filip
10.Xet
11.Jaro
12.Ziółek
13.Bladeweaver
14.Kuba Michalec
15.Jedynak
16.Wrubel
17.JJ
18.Sir Witor

19.Mike
20.Mózg
Juz praktycznie można się szykować na drużynówkę. Prawd. 30 czerwca, 3x 2250.
Może się uda wszystkie bitwy zagrać

Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, o 18:20 przez Młody, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogólnie turniej fajny. Pan Kaziu i jego chariot of fire rządzi.
1 bitwa z młodym i o dziwo woodami
niestety 20:0, magia nic nie zrobiła, kilka moich błędów i możliwe, że błąd w grze na moją niekorzyść (młody czy gdy rzucałeś czar na wildów to twój mag był 12 cali od niego czy już go przemieściłeś na 1 z ćwiartek???
), ale life is brutal i było jak było
2 bistwa zmózgiem i jego TK
podobało mi się, być może dlatego, że dla odmiany 20:0 dla mnie. Każda jednostka się spłaciła, a zwłaszcza kroxy, które przeżyły szarżę 3 chariotów i skorpiona z boku, po czym zniszczyły owe charioty i wygrały walkę, a skorpion się sypnął.
Gratulacje dla młodego za wygraną.
1 bitwa z młodym i o dziwo woodami
niestety 20:0, magia nic nie zrobiła, kilka moich błędów i możliwe, że błąd w grze na moją niekorzyść (młody czy gdy rzucałeś czar na wildów to twój mag był 12 cali od niego czy już go przemieściłeś na 1 z ćwiartek???

2 bistwa zmózgiem i jego TK
podobało mi się, być może dlatego, że dla odmiany 20:0 dla mnie. Każda jednostka się spłaciła, a zwłaszcza kroxy, które przeżyły szarżę 3 chariotów i skorpiona z boku, po czym zniszczyły owe charioty i wygrały walkę, a skorpion się sypnął.
Gratulacje dla młodego za wygraną.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, o 18:28 przez Jaro, łącznie zmieniany 1 raz.
To 30 , faktPająk pisze:Młody... a czerwiec nie ma 30 dni? bo na drużynówkę postaram się chłopaków wyciągnąć... tylko termin podaj:-P

A, zapomniałem dodać.
Dzieki dla Xeta za to ze umie lepiej wybierac numer na telefonie od Wacka, i ma lepszy zasięg
Dzieki dla Xeta za to ze umie lepiej wybierac numer na telefonie od Wacka, i ma lepszy zasięg

Gdyby nie Jacek i jego telefon do pana Kazia oraz nagłe przyjście długowłosego Wikinga, to by nie było turnieju. Spora wtopa, ale telefony już są i się pewnie nie powtórzyMłody pisze:A, zapomniałem dodać.

Szkoda, że nie było 3ech bitew, bo to zawsze bardziej wartościowy turniej byłby. No i by była szansa na wygraną

To robicie tę drużynówkę, czy mam u nas kołować miejsce w WCKu ??
Chcesz robic turniej tydzien przed masteremScimitar pisze: To robicie tę drużynówkę, czy mam u nas kołować miejsce w WCKu ??

Chyba lepiej bedzie u nas zrobic, bedziesz miał spokoj z tym Wlk Drakonem

Słyszałem o takiej sugestii ze strony Ptasznika, więc się pytam. Wszystko mi jedno.Młody pisze:Chcesz robic turniej tydzien przed masteremScimitar pisze: To robicie tę drużynówkę, czy mam u nas kołować miejsce w WCKu ??.
Chyba lepiej bedzie u nas zrobic, bedziesz miał spokoj z tym Wlk Drakonem