Witajcie, jestem dopiero początkującym graczem więc chciałem się was poradzić czy ta rozpiska do DE będzie dobra?
10 Kuszników 120 punktów (tarcze, kusze powtarzalne)
10 Kuszników 120 punktów (tarcze, kusze powtarzalne)
10 Egzekutorzy 140 punktów
10 Egzekutorzy 140 punktów
5 Rycerze na zimnych 235punktów (magiczny sztandar 45punktów)
Rozprówająca Balisada 100 punktów
Czarodziejka 130 punktów (2 lvl)
Tom furtona 15 punktów
DE na 1000 punktów
Mi sie podoba klimacik, ale...(odrazu mówię ze się niezabardzo znam
)
-20 exeków...- przesada, szczególnie na takie punkty. Wbrew pozorom 11pkt za nich to dużo, bo sa strasznie miętcy(czy jak to się tam pisze
)
na 2000 pkt to ja wystawiam 12 fcg, ale nie więcej,szkoda punktów.
- magiczny sztandar na CoK...nie lepiej War Banner w tym wypadku, tańszy i nawet cos daje.
- brak fastów- nadmiar exeków
- widze że masz defensywny styl gry..ale zamiast tylu exeków lepiej klocek 20 warriorsów fcg, lub 2*15 wariorsów, zwykłych ze spearami i tarczami.
- małe punkty...ale jakiś heros do bicia by sie przydał, aczkowliek niekoniecznie, z tym ze łatwo zdjać generała jakim jest wiedźma
i to tyle
rozpa klimacik ma..ale, no nie wiem, tot ylko moja opinia
PS. wiem że exeki to mega arcy wypas klimatyczny oddział (i mój ulubiony piechoty zarazem),ale nie warto aż tyle na takie punkty...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-20 exeków...- przesada, szczególnie na takie punkty. Wbrew pozorom 11pkt za nich to dużo, bo sa strasznie miętcy(czy jak to się tam pisze
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
na 2000 pkt to ja wystawiam 12 fcg, ale nie więcej,szkoda punktów.
- magiczny sztandar na CoK...nie lepiej War Banner w tym wypadku, tańszy i nawet cos daje.
- brak fastów- nadmiar exeków
- widze że masz defensywny styl gry..ale zamiast tylu exeków lepiej klocek 20 warriorsów fcg, lub 2*15 wariorsów, zwykłych ze spearami i tarczami.
- małe punkty...ale jakiś heros do bicia by sie przydał, aczkowliek niekoniecznie, z tym ze łatwo zdjać generała jakim jest wiedźma
i to tyle
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
PS. wiem że exeki to mega arcy wypas klimatyczny oddział (i mój ulubiony piechoty zarazem),ale nie warto aż tyle na takie punkty...
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Nie gram DE ale powiem ci jakie kosmteyczne zmiany bym dał
Rycerzy zmniejsz do golutkiej 5 bez FCG, tylko muzyka im daj, wywal jednych egzekutorów a drugich zwiększ do 12 i daj muzyka, zdejmij z maga tom i daj przedmiot +1 do DD
Za wolne punkty daj klocek warriorów.
I jest fajnie![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Rycerzy zmniejsz do golutkiej 5 bez FCG, tylko muzyka im daj, wywal jednych egzekutorów a drugich zwiększ do 12 i daj muzyka, zdejmij z maga tom i daj przedmiot +1 do DD
Za wolne punkty daj klocek warriorów.
I jest fajnie
Bum...!
To tak: ja nie gram DE i mogę się mylić, ale moim zdaniem powinieneś mieć o 1 oddział mniej egzekutorów(są fajni, ale drodzy) z tą czarodziejką to nie wiem czy się opłaca się brać jej 2 lvl jak jest tylko jedna, za miast tego może 2* DS? No i chyba przydałby się jakiś bohater do siekania.
Luks - swiatło