WE 2000 na Paradoxa
WE 2000 na Paradoxa
A oto i moja rozpiska:
Spellweaver IV lvl
Wandka
DS
Gwyther's horn
Spellsinger II lvl
DS
Deepwood
Noble BSB
zestaw na strzal z HoD
3*8 driad
8 Wardancerow muzyk
8 Wardancerow Muzyk dowodca
5 Wildow Sztandar, Warbanner
2*Treeman.
Ew. mysle tez czy by nie dac 4 warhawkow zamiast 1 wardancerow. Jak myslicie?
Spellweaver IV lvl
Wandka
DS
Gwyther's horn
Spellsinger II lvl
DS
Deepwood
Noble BSB
zestaw na strzal z HoD
3*8 driad
8 Wardancerow muzyk
8 Wardancerow Muzyk dowodca
5 Wildow Sztandar, Warbanner
2*Treeman.
Ew. mysle tez czy by nie dac 4 warhawkow zamiast 1 wardancerow. Jak myslicie?
Fisch pisze:a niech Szafka dopuszcza
i tak pojechałbym WE taką armię w czoko
2 drzewa to plew
Magia to jeszcze większy plew
kolejna armia którą się rozjeżdża w 3 tury
Że niby 2 treemany to plew , a magia to też plew? co ty gadasz? I że niby to się rozjeżdża w 3 tury jak to ma taką magię( no może ona nie najlepsza w tym wypadku, ale może przywalić) 2 treemany i 3* 8 driad?
A co do rozpiski to fajna, może drugiego fasta? tylko nie wiem za co.
Luks - swiatło
jak sie gra Skavenami (tak jak Fish) to dwa drzewa nie sa wcale straszne (w sumie ja grajac HE na magii tez sie nie boje 2 drzew - gorsze sa te smieciowe jednostki jak driady i tancerki)..
magia WE tez nie jest znow jakas straszna.. ma moze duzo kostek ale moze miec tylko srednie czary
pomijajac to ze luk na BSB to bluznierstwo - to ta rozpiska WE jest dosc uniwersalna (dosc mocna na wiekszosc armii)
magia WE tez nie jest znow jakas straszna.. ma moze duzo kostek ale moze miec tylko srednie czary
pomijajac to ze luk na BSB to bluznierstwo - to ta rozpiska WE jest dosc uniwersalna (dosc mocna na wiekszosc armii)
- swieta_barbara
- habydysz
Fajnie. Nie ma lucznikow. Jade w czoko. W turnieju na 2k topienie 600 pts w drzewcach to jeden z moich ulubionych motywow.
chyuba, ze bedzie teren w stylu 4 lasy 6x5 cali + welficki wtedy nijak nie masz co ugrac z takim kampieniem sieswieta_barbara pisze:Fajnie. Nie ma lucznikow. Jade w czoko. W turnieju na 2k topienie 600 pts w drzewcach to jeden z moich ulubionych motywow.
zreszta ja na normalnym stole tez to zamiatam 2 drzewce na 2k to plew
szczegulnie jak nic innego w rozpie nie ma
Hehe, skoro driady, tancerze i łucznicy wszystkich (w tym mnie) najbardziej bolą, to czemu 90% rozp WE ma 2 drzewa?
Generalnie zgadzam się w dużej mierze z przedmówcami. Wywaliłbym jedno drzewo, a za nie wchodzi 20 łuczników i orzeł. Not bad!
Również uważam, że magia w WE to lipa. W WE najlepsze są jednostki
Generalnie zgadzam się w dużej mierze z przedmówcami. Wywaliłbym jedno drzewo, a za nie wchodzi 20 łuczników i orzeł. Not bad!
Również uważam, że magia w WE to lipa. W WE najlepsze są jednostki
- swieta_barbara
- habydysz
Oczywisty fakt, ale wciaz tego jeszcze wiekszosc nie rozumie. Drzewcem gra sie latwiej.Kołata pisze:W WE najlepsze są jednostki
Wszyscy tak piszecie ze plew i wogle.
Tak naprawde na poprzednim DMP nie mialem drzewa 1 i zamiast tego wiecej oddzialow.
Waya sprawdzili sie w 2 na 5 bitwach (jedna z blessem jak blooddragona zabili i z ogrami jak byli na samych tylach). W reszczie padli w 3 turze, moze 2 nawet.
Orla jeszcze nieprobowalem ale wydawalo mi sie ze 1 na rar troche za malo. 2 wystawialbym napewno. Ale skoro tak poradzacie - trodno, najwyzej bede ostatni
k, teraz tak wyglada:
hero ogolnie tacy sami
3*8 driad
2*10 archerow z muzykami
2*8 Wardancerow muzycy
5 wildow warbanner
treeman
orzel
Lepiej teraz?
Tak naprawde na poprzednim DMP nie mialem drzewa 1 i zamiast tego wiecej oddzialow.
Waya sprawdzili sie w 2 na 5 bitwach (jedna z blessem jak blooddragona zabili i z ogrami jak byli na samych tylach). W reszczie padli w 3 turze, moze 2 nawet.
Orla jeszcze nieprobowalem ale wydawalo mi sie ze 1 na rar troche za malo. 2 wystawialbym napewno. Ale skoro tak poradzacie - trodno, najwyzej bede ostatni
k, teraz tak wyglada:
hero ogolnie tacy sami
3*8 driad
2*10 archerow z muzykami
2*8 Wardancerow muzycy
5 wildow warbanner
treeman
orzel
Lepiej teraz?
- swieta_barbara
- habydysz
Duzo lepiej. Zauwaz, ze nie potrzebujesz juz BSB.
rozpa po update jest znacznie lepsza
drzewo bez BSB jest naprawde losowe...przezyje albo i nie
jedno jako stoper ok
ale lucznicy+skirmiszowa piechota daje poteznego kopa
i tez jestem zdania ze WE magia jest kiepawa...no i szkoda pktow na drogawych magow skoro herosi sa tam calkiem uzyteczni
drzewo bez BSB jest naprawde losowe...przezyje albo i nie
jedno jako stoper ok
ale lucznicy+skirmiszowa piechota daje poteznego kopa
i tez jestem zdania ze WE magia jest kiepawa...no i szkoda pktow na drogawych magow skoro herosi sa tam calkiem uzyteczni