WE 2000 na Paradoxa
WE 2000 na Paradoxa
A oto i moja rozpiska:
Spellweaver IV lvl
Wandka
DS
Gwyther's horn
Spellsinger II lvl
DS
Deepwood
Noble BSB
zestaw na strzal z HoD
3*8 driad
8 Wardancerow muzyk
8 Wardancerow Muzyk dowodca
5 Wildow Sztandar, Warbanner
2*Treeman.
Ew. mysle tez czy by nie dac 4 warhawkow zamiast 1 wardancerow. Jak myslicie?
Spellweaver IV lvl
Wandka
DS
Gwyther's horn
Spellsinger II lvl
DS
Deepwood
Noble BSB
zestaw na strzal z HoD
3*8 driad
8 Wardancerow muzyk
8 Wardancerow Muzyk dowodca
5 Wildow Sztandar, Warbanner
2*Treeman.
Ew. mysle tez czy by nie dac 4 warhawkow zamiast 1 wardancerow. Jak myslicie?
Fisch pisze:a niech Szafka dopuszcza
i tak pojechałbym WE taką armię w czoko
2 drzewa to plew
Magia to jeszcze większy plew
kolejna armia którą się rozjeżdża w 3 tury
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Że niby 2 treemany to plew
A co do rozpiski to fajna, może drugiego fasta? tylko nie wiem za co.
Luks - swiatło
jak sie gra Skavenami (tak jak Fish) to dwa drzewa nie sa wcale straszne (w sumie ja grajac HE na magii tez sie nie boje 2 drzew - gorsze sa te smieciowe jednostki jak driady i tancerki)..
magia WE tez nie jest znow jakas straszna.. ma moze duzo kostek ale moze miec tylko srednie czary![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pomijajac to ze luk na BSB to bluznierstwo - to ta rozpiska WE jest dosc uniwersalna (dosc mocna na wiekszosc armii)![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
magia WE tez nie jest znow jakas straszna.. ma moze duzo kostek ale moze miec tylko srednie czary
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pomijajac to ze luk na BSB to bluznierstwo - to ta rozpiska WE jest dosc uniwersalna (dosc mocna na wiekszosc armii)
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
- swieta_barbara
- habydysz
Fajnie. Nie ma lucznikow. Jade w czoko. W turnieju na 2k topienie 600 pts w drzewcach to jeden z moich ulubionych motywow.
chyuba, ze bedzie teren w stylu 4 lasy 6x5 cali + welfickiswieta_barbara pisze:Fajnie. Nie ma lucznikow. Jade w czoko. W turnieju na 2k topienie 600 pts w drzewcach to jeden z moich ulubionych motywow.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
zreszta ja na normalnym stole tez to zamiatam
szczegulnie jak nic innego w rozpie nie ma
Hehe, skoro driady, tancerze i łucznicy wszystkich (w tym mnie) najbardziej bolą, to czemu 90% rozp WE ma 2 drzewa? ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Generalnie zgadzam się w dużej mierze z przedmówcami. Wywaliłbym jedno drzewo, a za nie wchodzi 20 łuczników i orzeł. Not bad!
Również uważam, że magia w WE to lipa. W WE najlepsze są jednostki![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Generalnie zgadzam się w dużej mierze z przedmówcami. Wywaliłbym jedno drzewo, a za nie wchodzi 20 łuczników i orzeł. Not bad!
Również uważam, że magia w WE to lipa. W WE najlepsze są jednostki
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- swieta_barbara
- habydysz
Oczywisty fakt, ale wciaz tego jeszcze wiekszosc nie rozumie. Drzewcem gra sie latwiej.Kołata pisze:W WE najlepsze są jednostki
Wszyscy tak piszecie ze plew i wogle.
Tak naprawde na poprzednim DMP nie mialem drzewa 1 i zamiast tego wiecej oddzialow.
Waya sprawdzili sie w 2 na 5 bitwach (jedna z blessem jak blooddragona zabili i z ogrami jak byli na samych tylach). W reszczie padli w 3 turze, moze 2 nawet.
Orla jeszcze nieprobowalem ale wydawalo mi sie ze 1 na rar troche za malo. 2 wystawialbym napewno. Ale skoro tak poradzacie - trodno, najwyzej bede ostatni![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
k, teraz tak wyglada:
hero ogolnie tacy sami
3*8 driad
2*10 archerow z muzykami
2*8 Wardancerow muzycy
5 wildow warbanner
treeman
orzel
Lepiej teraz?
Tak naprawde na poprzednim DMP nie mialem drzewa 1 i zamiast tego wiecej oddzialow.
Waya sprawdzili sie w 2 na 5 bitwach (jedna z blessem jak blooddragona zabili i z ogrami jak byli na samych tylach). W reszczie padli w 3 turze, moze 2 nawet.
Orla jeszcze nieprobowalem ale wydawalo mi sie ze 1 na rar troche za malo. 2 wystawialbym napewno. Ale skoro tak poradzacie - trodno, najwyzej bede ostatni
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
k, teraz tak wyglada:
hero ogolnie tacy sami
3*8 driad
2*10 archerow z muzykami
2*8 Wardancerow muzycy
5 wildow warbanner
treeman
orzel
Lepiej teraz?
- swieta_barbara
- habydysz
Duzo lepiej. Zauwaz, ze nie potrzebujesz juz BSB.
rozpa po update jest znacznie lepsza
drzewo bez BSB jest naprawde losowe...przezyje albo i nie
jedno jako stoper ok
ale lucznicy+skirmiszowa piechota daje poteznego kopa
i tez jestem zdania ze WE magia jest kiepawa...no i szkoda pktow na drogawych magow skoro herosi sa tam calkiem uzyteczni
drzewo bez BSB jest naprawde losowe...przezyje albo i nie
jedno jako stoper ok
ale lucznicy+skirmiszowa piechota daje poteznego kopa
i tez jestem zdania ze WE magia jest kiepawa...no i szkoda pktow na drogawych magow skoro herosi sa tam calkiem uzyteczni