Wardancer WIP (nowe zdjecia 11.06)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

majkel spodnie valtena ktorego chyba rok katujesz(? ;D ) wyglądają extra. naprawde klimacik trzymają. ogolnie skora valtena jest dla mnie zwalona jesli chodzi o figse. ogolnie mi sie podoba. czekam tak czy siak na koniec. co do elfa. plecy rox. taki standardzik Twoj czyli genialne przejscia ktorych nie ogarniam chwilami;] koniec slodzenia. wlosy elfa jak klocki lego. plastik malowany olejem:P ale jak do gry bardzo spoko. no i moge Cie zacytować jak mnie beształeś za fire warriora:D : "co ten pancerz jego taki ciemno zielony(uzywalem kolorow jak Ty tutaj:)) na stole sie liczą mocniejsze przejscia i kolory zeby figsy ladnie sie prezentowały";] tak wiec korzystając z Twoich rad dochodze do wniosku ze zle wyglada ten zielony pancerz. daj moze jasniejsze rozjasniena albo krawędzie rozjasnij moze to pomoze. za duzo tego catachana. tragicznie sie go cieniuje ale jak juz masz sie meczyc to pomecz go bardziej;] i opcja z armią w rok. ja to sobie z dwarfami wmawiam od pol roku i robie drugą figse;] ale wazne jest dobre podejscie. 3mam kciuki:]

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

nieprawda wlosy sa przepiekne, myte head&shoulders i wgl eleganckie :wink:
a catachana to ja wychrzanie, no tragedia przy malowaniu. Mysle ze zrobie poprostu brazowe (albo metal?) a zielen rzuce na szmate u pasa i wsio. Ntomiast twoje tau byly ciemne jak cholera napewno nie mialy rozjasnien z goblin green ;)

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

jakby mialy takie rozjasnienia to by wygladaly okropnie jak ten pancerz;P hyhyhy opcja z metalem mi sie bardzo podoba;] ale braz taki bardziej troche do we pasuje.. a ta zielen jak juz gdzies dajesz to daj jakas inna:) catachan jak juz rozjasniac to moze z camo bedzie cieplejszy kolorek? bo catch+goblin to taka wsiowa parka;)

Przemas
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Przemas »

super ze znowu zaczales malowac Rapta...! Mimo ze dosc ciemna, skora na WE jest spoko. nie podobaja mi sie wlosy.
na valtenie skora jakby ciut gorsza. nie przypadla mi tez do gustu biala koszulka. na fotce wyglada na srednio wycieniowana a warstwa farby jest jakas gruba i chropowata. z kolei spodnie sa po prostu bombowe!
wspomniales cos, ze aparat przeklamuje ci kolorki - sprobuj ustawic balans bieli a fotki rob na jakims neutralnym tle. zauwazylem, ze jak trzaskam na bialym/czarnym to mam podobne problemy.
czekam na wiecej :) !

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

zajebiste prace :D

ODPOWIEDZ