Hitler jedzie na mastera w Białymstoku!!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Hitler jedzie na mastera w Białymstoku!!!
Mi by się przydała taka od IFek na 13-tki
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Genialne!
Oprócz tych fragmentów, co już były wymienione to jeszcze podoba mi się "zostaje tylko mój skład na ETC"
W zeszłym roku strasznie żałowałem, że nie mogłem wpaść do Białego, w tym na pewno to odrobię
Oprócz tych fragmentów, co już były wymienione to jeszcze podoba mi się "zostaje tylko mój skład na ETC"
W zeszłym roku strasznie żałowałem, że nie mogłem wpaść do Białego, w tym na pewno to odrobię
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- gerald_tarrant
- Masakrator
To mnie rozpierdoliłoWisnia pisze:"Pojadę i będę rzucała Ci IFki"
MEGA filmik
Mnie tez rozjebalo zlozenie sceny z 'nie wyrobi sie z malowaniem' i ta cisza, sciaganie okularow, po czym 'tak sie kurwa nie robi!' ;D Kto chociaz raz czekal na figsy przed masterem, rozumie ten wkurw ;D
No i 'ruscy beda jechac cala dobe wiec ich pocisniemy' ;D
Zajebiscie sie tego zreszta slucha jak ktos zna niemiecki ;) Szacun za pomysl ;D ;*
No i 'ruscy beda jechac cala dobe wiec ich pocisniemy' ;D
Zajebiscie sie tego zreszta slucha jak ktos zna niemiecki ;) Szacun za pomysl ;D ;*
Battle na trzezwo bylby nudny...
no ładnie....
" Kolejny rozbiór Polski nastąpił w 2011 roku, zapoczątkował go turniej Warhammer Fantasy Batlle w Białymstoku, gdzie doszło do wielkiej bitwy pomiędzy Rosją i Niemcami w której Car Putin własnoręcznie pozbawił głowy Angeli Merkel .. "
Polska, Czasy, Historia - wyd. Rebis Warszawa 2089
" Kolejny rozbiór Polski nastąpił w 2011 roku, zapoczątkował go turniej Warhammer Fantasy Batlle w Białymstoku, gdzie doszło do wielkiej bitwy pomiędzy Rosją i Niemcami w której Car Putin własnoręcznie pozbawił głowy Angeli Merkel .. "
T
Dobre.Jasiuuu pisze: " Kolejny rozbiór Polski nastąpił w 2011 roku, zapoczątkował go turniej Warhammer Fantasy Batlle w Białymstoku, gdzie doszło do wielkiej bitwy pomiędzy Rosją i Niemcami w której Car Putin własnoręcznie pozbawił głowy Angeli Merkel .. "
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Brak slow, zajebiste Mysle ze kazde zdanie tego filmiku przejdzie do historii i cos ciagle bedzie cytowane
I powtorze sie jeszcze raz Zajebiste to...
Moze warto bedzie odwiedzic miasto moich studiow takie dostojne gremium przybedzie
I powtorze sie jeszcze raz Zajebiste to...
Moze warto bedzie odwiedzic miasto moich studiow takie dostojne gremium przybedzie
KUPIE FIGSY DO CHRONOPII -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv
Źle zacytowane dane bibliograficzneJasiuuu pisze:no ładnie....
Mam nadzieje się o tym przekonać w tym rokuJasiuuu pisze:mówiłem już wiele razy ale powtórze: Białystok robi najlepsze turnieje w polsce. (bez znaczenia czy to lokal czy master)
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Wyjebane w kosmos
Chciałbym zagrać z Hitlerem i jego ogrami
Chciałbym zagrać z Hitlerem i jego ogrami