Call of Warhammer - mod do Medival II Total War
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Call of Warhammer - mod do Medival II Total War
kurde, zainstalowałem wszystko chyba jak trzeba i teraz jak chcę włączyć chaos strom to gra się wyłącza i piszę.
Unspecified error. exit game. czy coś tym stylu.
Unspecified error. exit game. czy coś tym stylu.
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Hmmm
- medieval 2
- update do wersji 1.3
- królestwa
- update do wersji 1.5
- call of warhammer 1.1
- sound patch
- patch 1.2
- patch 1.3
- hotfix 1.3
Tak instalowałeś?
- medieval 2
- update do wersji 1.3
- królestwa
- update do wersji 1.5
- call of warhammer 1.1
- sound patch
- patch 1.2
- patch 1.3
- hotfix 1.3
Tak instalowałeś?
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
nie mam jeszcze audio patcha, cóz przeinsatluje to chyba i zobacze, i zainstalowałem od razu 1.02 - bo na tej stronie jest tylko 1.02.. http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=320935
edit: upewnię się jeszcze - jak mam medieval 2 total war na dysku d. to cow ma być instalowany w d:\Medieval II Total War\mods\teutonic?
edit: upewnię się jeszcze - jak mam medieval 2 total war na dysku d. to cow ma być instalowany w d:\Medieval II Total War\mods\teutonic?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Heh
no tak 1.02 jest jako podstawowa wersja moda (ja tam mam wersje 1.01 u siebie) a potem muza, patch 1.2 i 1.3 i hotfix 1.31
Ja mam tak zainstalowane
D:\SEGA\Medieval II Total War\mods\teutonic
no tak 1.02 jest jako podstawowa wersja moda (ja tam mam wersje 1.01 u siebie) a potem muza, patch 1.2 i 1.3 i hotfix 1.31
Ja mam tak zainstalowane
D:\SEGA\Medieval II Total War\mods\teutonic
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
zainstalowałem wszystko w kolejności i teraz wyskakuje mi takie puste okienko gdy gra się wyłącza, a wyłącza się jeszcze na ekranie z lincencjami itp. - przed chaośnikiem... tak sobie pomyślałem może mógłbyś Admirale zapytać o ten problem na tym forum - nie mam tam konta, a i Tobie pewnie szybciej odpowiedzą
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Zaktualizowałem linki na pierwszej stronie dla Call of Warhammer wersja 1.41 Dużo nowości (w tym Steam Tanki)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Imperium (wszystkie prowincje)
Krasnale
Orki
Wampiry
Chaos (czterej bogowie a potem wszyscy pod jednym sztandarem Undivided)
Kislew
Mroczne Elfy
Szlachetne Elfy
Księstwa Graniczne
Gobliny i Bestie są niegrywalne ale chyba można z powodzeniem je odblokować. Doszły także jednostki Skawenów (można je odblokować do własnych bitew)
Krasnale
Orki
Wampiry
Chaos (czterej bogowie a potem wszyscy pod jednym sztandarem Undivided)
Kislew
Mroczne Elfy
Szlachetne Elfy
Księstwa Graniczne
Gobliny i Bestie są niegrywalne ale chyba można z powodzeniem je odblokować. Doszły także jednostki Skawenów (można je odblokować do własnych bitew)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Wczoraj wyszedł patch 1.42 a dziś już wydaliśmy zangielszczenie. Miłego grania!
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Opisz dokładnie problem co i jak. Inaczej nie będę mógł Tobie pomóc.
odpowiednio z paczowane kingdomy, dobry folder z "_" w nazwie, pierwsza instalka 1,41 działała - choć miała zwisy - standard wersja 1.4.2 pada po kliknięciu rozpocznij kampanię - wychodzi do windy.
podstawowe pytanie czy poprzedniego pacza trzeba odinstalować przed instalacją nowego ?
jest coś o czym powinienem wspomnieć ?
pozdro,
Ż.
podstawowe pytanie czy poprzedniego pacza trzeba odinstalować przed instalacją nowego ?
jest coś o czym powinienem wspomnieć ?
pozdro,
Ż.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Czy podmieniłeś descr_strat.txt zawartego w zangielszczeniu?
Nie, nie trzeba odinstalować poprzedniego patcha. Wywalanie z ekranu wyboru kampanii jest spowodowane niekompatybilnością rosyjskiego descr_strat.txt z zangielszonymi names.txt, dlatego też trzeba ten plik podmienić.
Nie, nie trzeba odinstalować poprzedniego patcha. Wywalanie z ekranu wyboru kampanii jest spowodowane niekompatybilnością rosyjskiego descr_strat.txt z zangielszonymi names.txt, dlatego też trzeba ten plik podmienić.
oczywiście że nie bo zainstalowałem pacza zaraz jak się tylko pojawił a teraz już działa - odpalam kampanię Jupiii
pytanko nr 2 co zrobić bo CoW odpala mi się w oknie na 3/4 ekranu... i ni chu... chu.. nie chce się to zmienić ? jakieś rady ?
no i oczywiście wielkie spasdiba czy jak tam się mówi w cywilizowanym świecie
miłego,
Ż.
pytanko nr 2 co zrobić bo CoW odpala mi się w oknie na 3/4 ekranu... i ni chu... chu.. nie chce się to zmienić ? jakieś rady ?
no i oczywiście wielkie spasdiba czy jak tam się mówi w cywilizowanym świecie
miłego,
Ż.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Win XP
Vista
Win 7 ?
Vista
Win 7 ?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
To może mieć związek z borderless window czy jakoś tak (może). Ja cały czas korzystam z XP więc w tej sprawie nie mogę Tobie pomóc. Poszperaj na twcenter w pomocy technicznej bo chyba coś tam była o tym mowa.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
jaki masz windows?
czy skopiowałeś descr_strat.txt do odpowiedniego folderu?
czy skopiowałeś descr_strat.txt do odpowiedniego folderu?