Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [21.12.10]PMOTM str.34 pierwsza fot
uwielbiam takie modele, tak pomalowane!
Red Duke bardzo udany choć wydaje mi się że mieczyk nie bardzo pasuje.Nie chciałbym marudzić, osobno jak najbardziej niezwykle udane, razem, w mojej ocenie, trochę się gryzą.Wiedźmy jedne z najlepiej zrobionych jakie do tej pory widziałem, metaliki klasa a skóra po prostu doskonała .
Przejrzałem sobie całą galerię strona po stronie i jestem pod WIELKIM wrażeniem. Technika malarska paluszki lizać, aż miło popatrzeć na te wszystkie smaczki i szczególiki. Niesamowicie sugestywna kolorystyka, tak nasycona, że czasem aż oczy bolą. No i ta skłonność do fioletu...
Bretka i Glade Riderzy, to dla mnie prawdziwa bajka.
Bretka i Glade Riderzy, to dla mnie prawdziwa bajka.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Jakiego koloru używacie jako bazowy na białym ??
Podobają mi się przejścia na płaszczu w 1 modelu.
Starzy zieloni mają swój specyficzny klimat, a malowanie postawiło kropkę nad "i". Podobają mi się także pomidory, są... są takie pomidorowe.
Jedynie co mi się rzuca w oczy i się nie komponuje z całością to to coś zielonego co wygląda jak sprasowana trawka na podstawkach. Cóż to jest?
Starzy zieloni mają swój specyficzny klimat, a malowanie postawiło kropkę nad "i". Podobają mi się także pomidory, są... są takie pomidorowe.
Jedynie co mi się rzuca w oczy i się nie komponuje z całością to to coś zielonego co wygląda jak sprasowana trawka na podstawkach. Cóż to jest?
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetne zarówno modele jak i malowanie - całość robi wrażenie
Malowanie klasa jak zawsze, goboski doskonałe i muszą się podobać.Co do zielonej maszynerii to mamy tu przykład że nie wszystkie stare modele są miodne, ta stara katapka pieruńsko mi nie leży, naturalnie malowanie bardzo dobre.Z wszystkich zaprezentowanych największe wrażenie zrobił na mnie pegaz, duże za wszystko.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Kurde te stare gobasy naprawde niszcza system. Swietne modele. Ladnie wyciagneliscie je. Moznaby jeszcze troche wyciagnac czerwien ale i tak sa swietne
Dla fanów V-ed metalowych goblinków mam dobre wieści Pomalowanych zostało na razie 65 sztuk.
Zostało mi jeszcze do zrobienia 25 nocników, 20 forestów i 40 commonów.
Także jeszcze będzie się na co popatrzeć (no chyba że będą niegrywalne w nowym booku )
Zostało mi jeszcze do zrobienia 25 nocników, 20 forestów i 40 commonów.
Także jeszcze będzie się na co popatrzeć (no chyba że będą niegrywalne w nowym booku )