Hitler jedzie na mastera w Białymstoku!!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Hitler jedzie na mastera w Białymstoku!!!
To będą zmęczeni i ich pociśniemy
Karol lobuzie nie udawaj ze nie pomyslales o tym zeby wkupic sie do skladu metoda "na Ewe"
Lazur: watpie by jechali busem do ktorego dosiadly by sie sklady estonski, łotewski i litewski ale wtedy by zajelo im to dobe Ale raczej beda walic pociagiem z bialorusinami albo samolotem
Lazur: watpie by jechali busem do ktorego dosiadly by sie sklady estonski, łotewski i litewski ale wtedy by zajelo im to dobe Ale raczej beda walic pociagiem z bialorusinami albo samolotem
nie ma takiej opcji nawetGrzesiU^^ pisze:Miazga filmik aż się popłakałem. Pomimo iż nie zagram [^ ^] z braku wiedzy o 8 edycji, na masterze mnie nie zabraknie!
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja bym chciał zobaczyć jak Shinue turla się po podłodze
Jak się to robi na Ewę ?:>Akadera pisze:Karol lobuzie nie udawaj ze nie pomyslales o tym zeby wkupic sie do skladu metoda "na Ewe"
Co do składu na ETC gadałem już z Edwardem że mimo wszystko się wybieramy znów razem o ile rozumiesz co znaczy "sabaki" lub "mysznynielot"
Szkoda, zrobię wszystko by mimo mego wyjazdu znaleźć się na Masterze. Więc szukam noclegu dwa dni przed masterem w Krk. ;(