sztajgerland pisze:Ej nie możecie tych rozp ogarnąć w stylu 5x chaos warhounds a i tak rozpy wyglądają monotonie 10 linijek 10x chaos warchounds a tak macie 3 linijki
sorki jeśli rozpiska się Tobie nie podoba, ale jest tak bardziej przejrzyście co najwyżej można by pisać 4x 5x warhaounds...
a tak naprawdę jak tylko tyle miałeś do powiedzenia to idź spamuj gdzie indziej...
faktycznie po bitwie powiedziałem mu że to w ogóle nie sprawdzają takie klocki, i za sugerowałem by wystawiał ich po 4 tak jak minoski, będzie miał wtedy więcej jednostek uderzeniowych i do wystawienia, no fakt meneaterzy są w ironie specem teraz dopiero sobie przypomniałem, bo myślałem że ich nie ma z powodów zabrania rara... no cóż wydaje mi się że po prostu nie miał ich pomalowanych, bo calutka armia trzymała fajny klimat, nawet rinoxy miał oryginalne, i to gracz pokroju klimaciażyDibo pisze:Co to za rozpa Ogrami ... 2x7 irongutów ? po co ? na co ? a gdzie Meneaterzy ? ... a tka wogóle magowie ogrów nie mają leveli
nie pamiętam czy mają czy nie mają LVL ich kucharze, ale jedną zupę więcej umiał zrobić