Kolejne DE na euro

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Re: Kolejne DE na euro

Post autor: Samael »

Może daj Pendanta na generała. . .
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

bez sensu, pendant jest tam gdzie powinien być.
Wywal 1/2 oddziały harpii, tyle nie potrzebujesz.
30 warriorow wystarczy, zrób tak żeby zmieścić drugą hydrę, przy jej cenie i sile to must have.

Lore na lordzie nie do zaakceptowania mimo wszystko. Weź shadow, pitka, brzytwa i fajne minusy do statystyk... nawet nie wiesz co robi zionięcie z piechoty z -2 do tafa:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Durin pisze:bez sensu, pendant jest tam gdzie powinien być.
Wywal 1/2 oddziały harpii, tyle nie potrzebujesz.
30 warriorow wystarczy, zrób tak żeby zmieścić drugą hydrę, przy jej cenie i sile to must have.

Lore na lordzie nie do zaakceptowania mimo wszystko. Weź shadow, pitka, brzytwa i fajne minusy do statystyk... nawet nie wiesz co robi zionięcie z piechoty z -2 do tafa:D
"Kolejne DE na euro"
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

fakt sorry zapomniałem o tych euro hydrach.
Na czempionie gwardii nie lepiej dwuraka tego z siła zawsze 6?
To może jeszcze oddział małych warriorow dla magiczki pod sztylet
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Torkil
Wałkarz

Post autor: Torkil »

Mnie tylko intryguje na co magiczce te jajo :)
"tupyn tzlaga anapaq quito qrizliz!!" - Tichi Huichi
JareK pisze:A pisze tak wymagajaco Bo pisze na iPhone a on Sam poprawia mi niektore slowa. I nie zawsze to zauwaze.

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Bo je zlekceważyłeś, miałeś tyle pocisków że spokojnie mogłeś w nie naparzać. Jajko jest ok. Pograj dłużej tą rozpą z 5 innych bitew i wtedy będziesz miał jakiś obraz co jest potrzebne a co nie. Ogólnie trochę splewiłeś DR i nie widzę jakiegoś konkretnego dla nich zastosowania szczególnie że posiadasz 3 oddziały harpii ale co ja tam wiem. A tego jednego warriorka to sobie nie wybaczę:P

pozdro

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

zastanawa mnie dlaczego bsb nie ma zadnej broni :| ? ( no chyba że hw liczyc :mrgreen: )
co do magicznych ataków malej czarce dal bym lifetakera i tof, duzej nie ma sensu skoro i tak idzie do przodu. scroll nie jest aż tak niezbędny.

(nie chciało mi się przelogowywać) GarG

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Bardzo fajna rozpiska. Zostaw 2 unity shejdow.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Tak, w sumie może założymy jeden temat pod tytułem "DE na nowe EURO" i będziemy tam pracować nad jedną rozpiską? Wyjdzie prawie to samo ; )

Co do porad - imo zrazisz się do gwardii. To oddział zdecydowanie nie pod te edycje battla

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Sacrificial dagger na euro jest mocno średni. Lepiej brać darkstar cloak i nie zabijać co turę modeli bo możesz wygenerować co turę jedynie 2 kostki dodatkowe. Do tego seal of ghrond i masz całkiem przyzwoitą magię. Na dużej shadow jest must have! Twoje oddziały z brzytwą dzięki hate, dużej I i Ld kroją WSZYSTKO! Poza tym drugim najlepszym czarem w shadow jest sygnaturka - potestuj sobie jak potrafi przechylić szalę zwycięstwa w hth -D3 do Ws i I lub jak szykujący się na szarżę przeciwnik dostanie -D3 move'a. Dobre jest jeszcze combo - najpierw obniżasz I potem rzucasz pitke - wtedy też ginie WSZYSTKO.

O, widze, że już poszedłeś po rozum do głowy ;-)

Cienie - lepiej dwa małe.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Fakt, przy jednym magu to ważny jest sztylet :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

DS>Sztylet
Obrazek

ODPOWIEDZ