Kolejne DE na euro
bez sensu, pendant jest tam gdzie powinien być.
Wywal 1/2 oddziały harpii, tyle nie potrzebujesz.
30 warriorow wystarczy, zrób tak żeby zmieścić drugą hydrę, przy jej cenie i sile to must have.
Lore na lordzie nie do zaakceptowania mimo wszystko. Weź shadow, pitka, brzytwa i fajne minusy do statystyk... nawet nie wiesz co robi zionięcie z piechoty z -2 do tafa:D
30 warriorow wystarczy, zrób tak żeby zmieścić drugą hydrę, przy jej cenie i sile to must have.
Lore na lordzie nie do zaakceptowania mimo wszystko. Weź shadow, pitka, brzytwa i fajne minusy do statystyk... nawet nie wiesz co robi zionięcie z piechoty z -2 do tafa:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
"Kolejne DE na euro"Durin pisze:bez sensu, pendant jest tam gdzie powinien być.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
fakt sorry zapomniałem o tych euro hydrach.
Na czempionie gwardii nie lepiej dwuraka tego z siła zawsze 6?
To może jeszcze oddział małych warriorow dla magiczki pod sztylet
Na czempionie gwardii nie lepiej dwuraka tego z siła zawsze 6?
To może jeszcze oddział małych warriorow dla magiczki pod sztylet
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Bo je zlekceważyłeś, miałeś tyle pocisków że spokojnie mogłeś w nie naparzać. Jajko jest ok. Pograj dłużej tą rozpą z 5 innych bitew i wtedy będziesz miał jakiś obraz co jest potrzebne a co nie. Ogólnie trochę splewiłeś DR i nie widzę jakiegoś konkretnego dla nich zastosowania szczególnie że posiadasz 3 oddziały harpii ale co ja tam wiem. A tego jednego warriorka to sobie nie wybaczę:P
pozdro
pozdro
zastanawa mnie dlaczego bsb nie ma zadnej broni ? ( no chyba że hw liczyc )
co do magicznych ataków malej czarce dal bym lifetakera i tof, duzej nie ma sensu skoro i tak idzie do przodu. scroll nie jest aż tak niezbędny.
(nie chciało mi się przelogowywać) GarG
co do magicznych ataków malej czarce dal bym lifetakera i tof, duzej nie ma sensu skoro i tak idzie do przodu. scroll nie jest aż tak niezbędny.
(nie chciało mi się przelogowywać) GarG
Tak, w sumie może założymy jeden temat pod tytułem "DE na nowe EURO" i będziemy tam pracować nad jedną rozpiską? Wyjdzie prawie to samo ; )
Co do porad - imo zrazisz się do gwardii. To oddział zdecydowanie nie pod te edycje battla
Co do porad - imo zrazisz się do gwardii. To oddział zdecydowanie nie pod te edycje battla
Sacrificial dagger na euro jest mocno średni. Lepiej brać darkstar cloak i nie zabijać co turę modeli bo możesz wygenerować co turę jedynie 2 kostki dodatkowe. Do tego seal of ghrond i masz całkiem przyzwoitą magię. Na dużej shadow jest must have! Twoje oddziały z brzytwą dzięki hate, dużej I i Ld kroją WSZYSTKO! Poza tym drugim najlepszym czarem w shadow jest sygnaturka - potestuj sobie jak potrafi przechylić szalę zwycięstwa w hth -D3 do Ws i I lub jak szykujący się na szarżę przeciwnik dostanie -D3 move'a. Dobre jest jeszcze combo - najpierw obniżasz I potem rzucasz pitke - wtedy też ginie WSZYSTKO.
O, widze, że już poszedłeś po rozum do głowy
Cienie - lepiej dwa małe.
O, widze, że już poszedłeś po rozum do głowy
Cienie - lepiej dwa małe.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!