Myślę że to dobry pomysłTomash pisze:A może rozszerzymy poradnik o podklejanie figurek magnesami i robienie trayów z blachy?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Myślę że to dobry pomysłTomash pisze:A może rozszerzymy poradnik o podklejanie figurek magnesami i robienie trayów z blachy?
Nie możemy cały czas pisać o produktach jednej tylko korporacji, hipokrytoSzaman pisze:widze, za i na BP dotarla moda na "artykuly sponsorowane"
ale to nie sa artykuly sponsorowane, tylko plynace z potrzeby duchaTomash pisze:Nie możemy cały czas pisać o produktach jednej tylko korporacji, hipokrytoSzaman pisze:widze, za i na BP dotarla moda na "artykuly sponsorowane"
a najlepiej laczyc ducha z zyskiemTomash pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3773
Mój artykuł też wypływa jak najbardziej z potrzeby ducha
nie sadze... poszukaj w firmach robiacych reklamy.Piotr3K pisze:A gdzie można kupić płytę PCV?
Dokładniej chodzi mi gdzie kupić w Gdańsku, ale wystarczy że ktoś mi powie jaki to ma być sklep.
Czy jakaś Castorama lub Praktiker mają coś takiego w sprzedaży?
Tak, tak, tylko z blachy !Tomash pisze:PS. Traye z płyt PVC są passe
Tzn jakich?Szaman pisze:nie sadze... poszukaj w firmach robiacych reklamy.Piotr3K pisze:A gdzie można kupić płytę PCV?
Dokładniej chodzi mi gdzie kupić w Gdańsku, ale wystarczy że ktoś mi powie jaki to ma być sklep.
uzyj gugli - ja nie wiem, jakie firmy w Gdansku robia reklamyPiotr3K pisze:Tzn jakich?Szaman pisze:nie sadze... poszukaj w firmach robiacych reklamy.Piotr3K pisze:A gdzie można kupić płytę PCV?
Bo nie wiem jakie robią reklamy..
w Łodzi w Castoramie za płytę PCV (pracownik nie słyszał o płycie PCV/PCW/PVC i polecił mi coś innego ,jakiś plastik białej barwy za ok 120 zł...uf...jakie szczęście ze używam magnesów i traji By BitspudłoPiotr3K pisze:A myślicie że 35zł za 1mx 2m to dobra cena?
Bo nie wiem czy tu kupić czy szukać gdzieś taniej..