Vampire Lord 205
+1 lev 50
Dark Acolite 30
Forbidden Lore (Necromancy) 35
Summon Ghouls 15
Helm of Commandment 30
Crown of Damned 35
Scroll 25
Razem: 420
Necromancer 55
Staff of domination 40
Razem: 95
Wight King BSB 100
Sword of Knights 25
The Flayed Hauberk 25
Razem: 150
18 Ghuli + czempion 152
27 ghuli + czempion 224
27 ghuli +czempion 224
28 Grave Guards GW FCG 394
Banner of the Barrows 45
Razem: 439
27 Grave Guards GW FCG 381
Royal Standard of Strigos 35
Razem: 416
4 Wraits + Banshee 275
Vampiry ETC 2 Gwardie :)
Vampiry ETC 2 Gwardie :)
Ostatnio zmieniony 15 lut 2011, o 23:15 przez JarekK, łącznie zmieniany 2 razy.
Dokładnie.. jeżeli rozpiska ma uwzględniać ETC to ma sporo błędów - biorąć 2x forbbiden lore nie użyjesz master of black arts oraz power stone'a.. Masz też za drogi oddział gwardii.
Złożenie bohaterów też nie powola - BsB jest mięki, wampir na hellstedzie zejdzie od razu przeciw każdej strzelającej armii (nie masz za czym go schować), do tego masz drogie magiczne zabawki których zbyt często i tak nie wykorzystasz (a dokładniej staff i najpewniej lore of light dla którego płacisz 155p) - wampiry 90% magii przeznacają na popchnięcia oraz leczenia.
Imo, jedyny sensowny wampir na hellstedzie to taki z dread knight oraz 3+ wardem od strzelania.. ma szansę przeżyć na turnieju .
[edit] nadal masz błędy.
Złożenie bohaterów też nie powola - BsB jest mięki, wampir na hellstedzie zejdzie od razu przeciw każdej strzelającej armii (nie masz za czym go schować), do tego masz drogie magiczne zabawki których zbyt często i tak nie wykorzystasz (a dokładniej staff i najpewniej lore of light dla którego płacisz 155p) - wampiry 90% magii przeznacają na popchnięcia oraz leczenia.
Imo, jedyny sensowny wampir na hellstedzie to taki z dread knight oraz 3+ wardem od strzelania.. ma szansę przeżyć na turnieju .
[edit] nadal masz błędy.
Wygląda ok, choć z pierwotnej rozpiski niewiele już zostało.. Nigdy nie grałem na dwóch gwardiach z GW, zawsze brałem jedną z hw+sh dlatego ciekawy jestem jak to się sprawdzi.
Jedyne co bym zmienił to wywalił necro i banshee i wstawił 2x3 baty do zasłaniania/przeszkadzania.
Jedyne co bym zmienił to wywalił necro i banshee i wstawił 2x3 baty do zasłaniania/przeszkadzania.
Czy ja wiem, wilki bez zasady light cavarly nie tak łatwo teraz dowolnie ustawić za to 3 baty mogą sobie polecieć gdzie tylko zechcesz. A to tylko 20 pkt więcejSmiechu pisze:już lepiej zamiast batów wilki - łatwiej jest odginać szarże, a i straty pkt są mniejsze.
śmiechu co ty gadasz
lepiej powiedz kiedy gramy w piłe
wighta bym wymienił na malego vampira bsb skoro nie ma hoffa.
No i generalnie Lord bez tarczy nie wychodzi z domu. drugi lookout gratis piechotą nie chodzi
lepiej powiedz kiedy gramy w piłe
wighta bym wymienił na malego vampira bsb skoro nie ma hoffa.
No i generalnie Lord bez tarczy nie wychodzi z domu. drugi lookout gratis piechotą nie chodzi
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ale jest magiem mozesz mu dac scrolla,ghulkina, zwiekszasz szanse, ze lord bedzie mial dobre czary(2,5,6) po co bsb ma walczyc?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE