Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Pseudoklimaciarz
Figurka wygląda świetnie, z tym że mięsień który dorobiłeś, to mięsień ramienno-promieniowy, a nie biceps.
pozycja fajna, ale srednio podobaja mi sie te dolepiane miesnie, ten "biceps" wyglada dosc nienaturalnie - taka wystajaca pilka na przedramieniu (to wyglada jak biceps, ale w miejscu bicepsu nie jest )..
no i ten brzuch ktory wyglada troche jak pas z ladunkiem wybuchowym (nie wiem skad takie skojarzenie) - miesnie na nim za bardzo oddstaja od ciala i maja troche nienaturalne ulozenie
poza tymi szczegolami to figurka wyglada jakby atakowala z nienacka - zamierzony efekt osiagnales... jedynie te miesnie moglbys poprawic
pozdrawiam
no i ten brzuch ktory wyglada troche jak pas z ladunkiem wybuchowym (nie wiem skad takie skojarzenie) - miesnie na nim za bardzo oddstaja od ciala i maja troche nienaturalne ulozenie
poza tymi szczegolami to figurka wyglada jakby atakowala z nienacka - zamierzony efekt osiagnales... jedynie te miesnie moglbys poprawic
pozdrawiam
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
tylko, ze michael był wyprostowany z głową wysuniętą tylko do przodu
ale fucktycznie podobieństwo jakieś jest
ale fucktycznie podobieństwo jakieś jest
No no, wspaniała robota, Kerim
Super jest ta orcza skóra, aż chce mi się ją malować
Wpadnę dziś do FF by odebrać rhinka.
@ Szaman - futro między głowami było jednym z moich pierwszch, już nie chciało mi się poprawiać Poza tym zauważyłem, że zdjęcie nie złapało tam ostrości, futro wygląda tam na rozmazane przez to, w rzeczywistości jest lepiej. Jeżeli masz wątpliwości, co do futer - looknij na futerko mojego tyrana
Co w irkezie jest nie tak? Został zrobiony na rusztowaniu z drutu, co by nie odpadł, może dlatego wydaje się gruby?
Super jest ta orcza skóra, aż chce mi się ją malować
Wpadnę dziś do FF by odebrać rhinka.
@ Szaman - futro między głowami było jednym z moich pierwszch, już nie chciało mi się poprawiać Poza tym zauważyłem, że zdjęcie nie złapało tam ostrości, futro wygląda tam na rozmazane przez to, w rzeczywistości jest lepiej. Jeżeli masz wątpliwości, co do futer - looknij na futerko mojego tyrana
Co w irkezie jest nie tak? Został zrobiony na rusztowaniu z drutu, co by nie odpadł, może dlatego wydaje się gruby?
jak zwykle fajny ogr i jak zwykle pomaluj go pieknie i dodaj do reszty ]:->
ufam ze go nie zepsujesz
powodzenia zycze
ufam ze go nie zepsujesz
powodzenia zycze
widzialem dzisiaj na zywo - zdjecie jest ok
futro, o ktorym wspomnialem, wyglada jak zlozone z poziomych pasow. za duze odstepy zrobiles pomiedzy kolejnymi "poziomami".
irokez nie wyglada jak wlosy - za zadko sa rzezbienia.
futro, o ktorym wspomnialem, wyglada jak zlozone z poziomych pasow. za duze odstepy zrobiles pomiedzy kolejnymi "poziomami".
irokez nie wyglada jak wlosy - za zadko sa rzezbienia.
"I fart in your general direction"