![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Pseudoklimaciarz
Figurka wygląda świetnie, z tym że mięsień który dorobiłeś, to mięsień ramienno-promieniowy, a nie biceps.
pozycja fajna, ale srednio podobaja mi sie te dolepiane miesnie, ten "biceps" wyglada dosc nienaturalnie - taka wystajaca pilka na przedramieniu (to wyglada jak biceps, ale w miejscu bicepsu nie jest
)..
no i ten brzuch ktory wyglada troche jak pas z ladunkiem wybuchowym (nie wiem skad takie skojarzenie) - miesnie na nim za bardzo oddstaja od ciala i maja troche nienaturalne ulozenie![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
poza tymi szczegolami to figurka wyglada jakby atakowala z nienacka - zamierzony efekt osiagnales... jedynie te miesnie moglbys poprawic![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pozdrawiam
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no i ten brzuch ktory wyglada troche jak pas z ladunkiem wybuchowym (nie wiem skad takie skojarzenie) - miesnie na nim za bardzo oddstaja od ciala i maja troche nienaturalne ulozenie
poza tymi szczegolami to figurka wyglada jakby atakowala z nienacka - zamierzony efekt osiagnales... jedynie te miesnie moglbys poprawic
pozdrawiam
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
tylko, ze michael był wyprostowany z głową wysuniętą tylko do przodu ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ale fucktycznie podobieństwo jakieś jest![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ale fucktycznie podobieństwo jakieś jest
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No no, wspaniała robota, Kerim
Super jest ta orcza skóra, aż chce mi się ją malować
Wpadnę dziś do FF by odebrać rhinka.
@ Szaman - futro między głowami było jednym z moich pierwszch, już nie chciało mi się poprawiać
Poza tym zauważyłem, że zdjęcie nie złapało tam ostrości, futro wygląda tam na rozmazane przez to, w rzeczywistości jest lepiej. Jeżeli masz wątpliwości, co do futer - looknij na futerko mojego tyrana
Co w irkezie jest nie tak? Został zrobiony na rusztowaniu z drutu, co by nie odpadł, może dlatego wydaje się gruby?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Super jest ta orcza skóra, aż chce mi się ją malować
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Wpadnę dziś do FF by odebrać rhinka.
@ Szaman - futro między głowami było jednym z moich pierwszch, już nie chciało mi się poprawiać
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Co w irkezie jest nie tak? Został zrobiony na rusztowaniu z drutu, co by nie odpadł, może dlatego wydaje się gruby?
jak zwykle fajny ogr i jak zwykle pomaluj go pieknie i dodaj do reszty ]:->
ufam ze go nie zepsujesz
powodzenia zycze
ufam ze go nie zepsujesz
powodzenia zycze
widzialem dzisiaj na zywo - zdjecie jest ok ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
futro, o ktorym wspomnialem, wyglada jak zlozone z poziomych pasow. za duze odstepy zrobiles pomiedzy kolejnymi "poziomami".
irokez nie wyglada jak wlosy - za zadko sa rzezbienia.
futro, o ktorym wspomnialem, wyglada jak zlozone z poziomych pasow. za duze odstepy zrobiles pomiedzy kolejnymi "poziomami".
irokez nie wyglada jak wlosy - za zadko sa rzezbienia.
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)