Galeria Imperium
Moderator: #helion#
Re: Galeria Imperium
spoko update będzie w moim temacie w galerii już lada moment to i tutka zrobię (zakład na bazylu przyjąłem o ekwiwalent 0,7 czystej w piwkach ), więc cisnąć muszę z pacynkami, ale zdjęcia nie oddają całego efektu jaki widziałeś na żywo
cóż Demigryfek niezły jest, widać, że GW zaczyna działać w stronę tego co jest w podręczniu; najpierw gigantyczne spidery w korkach i gobosach, teraz Demigryfson
czy to nie jest podstawka rydwanowa
czy to nie jest podstawka rydwanowa
Figurki supernackie zasady tez ale i tak sie nie gra zabardzo specjalami ;/
CZyli co na tym gryfiku bedzie mozna posadzis normalengo gienia tak ??
Piotr ty napewnoe bedziesz wiedzieć:)
Chodzi mi o to czy moge sobie uzyc 2 kostek np z rod of power a nastepnie skorzystac z 2 kostek w fazie magii przeciwnika do dispela od ksiedza ?
Chodzi mi o to czy moge sobie uzyc 2 kostek np z rod of power a nastepnie skorzystac z 2 kostek w fazie magii przeciwnika do dispela od ksiedza ?
Czemu?Piotr pisze:Rydwanowa podstawka jest ciężko ustawna jako filler...Byro pisze:Ale jako filler
Jeśli 40x80 to w sam raz na 8 chłopa, jeśli 50x100 to 4 rycerzy
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
pluton egzekucyjny z ReiksGwardii heavy armour cieszy oko, może w nowym kodeksie będzie możliwość wyposażenia w nie naszych "szarych szeregów"
jakieś pomysły na freehanda na sztandar halabardników? myślałem nad krzyżem imperialnym, kometą, młotem, gryfa też mógłbym ale wtedy musiałbym wiedzieć jak takowego narysować
chodzi mi raczej o coś prostego, chociaż niekoniecznie, ale wtedy potrzebowałby rad jak takie coś narysować na kartce, bo jeśli tego nie bede umiał zrobić, to za malowanie nie mam się co zabierać
prosze o pomoc
chodzi mi raczej o coś prostego, chociaż niekoniecznie, ale wtedy potrzebowałby rad jak takie coś narysować na kartce, bo jeśli tego nie bede umiał zrobić, to za malowanie nie mam się co zabierać
prosze o pomoc