BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
Śląsk się tak szykuje na przyjazd w okolicach 23 - jak rozumiem dla wuchty osób tez będzie miejsce po domach ^^ ?
panowie moderatorzy, przykleiłby ktoś?
post do skasowania.
post do skasowania.
biedna Aga.Siweusz pisze:Luz, piątek wieczór, alko, kobiety, Aga ma dziecko i Jankiela na głowie.
Się zrobi.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Tym razem przypomniałem sobie o istnieniu innych farbek Mało tego to nawet te kolory rozjaśniam Żeby nie było - wody też używam :pviatroof pisze:Więcej odcieni czarnego ?Daw pisze:Żeby nie było. Na BoB-a stawię się z w pełni pomalowaną armią
To gdzie ta impra? Karli zapraszał więc przyjmuję wyzwanie
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Tak.BOGINS pisze:rhinoks rider dopuszczone dla OK?
Co do armybooka, miarki, kostek, wzorników to słuszna uwaga. Pomyślimy nad tym aby to jakoś ogarnąć. Rozpiski natomiast wydrukujemy. Decyzja o malowaniu jest taka właśnie po to aby to był najbardziej miarodajny master w sezonie, dobre punkty, zbalansowane zasady i zero przywilejów dla posiadaczy ładnych armii. Natomiast jest zakaz proksowania, jeśli przeciwnik nie będzie wiedział gdzie się zaczyna jeden oddział a kończy drugi, bądź czy te skinki mają blowpipy czy javeliny to zgłaszać do nazisędziego i on to będzie usuwał bądź wlepiał karniaki. A armie i tak domalowywać! Paint Station to fajna sprawa
Imprezy... hmmm, BĘDĄ! Ja sam biorę wolne już od czwartku więc kto ma stalową wątrobę to zapraszam do przyłączenia się W piątek jak zwykle impreza w Pubie Level u Ottara (tam gdzie zawsze) a w sobotę wieczorem side eventy - szczegóły wkrótce, ale na pewno możecie spodziewać się kalamburów Zulusa bądź czoko kości
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kurde, wczoraj dałem plagusów do malowania, tak to sam bym maznął w 3 kolory kupy....
Nemezis w mocnym składzie będzie
Jak ze spankiem? Czarny? Zulus? hę?
Nemezis w mocnym składzie będzie
Jak ze spankiem? Czarny? Zulus? hę?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- swieta_barbara
- habydysz
Z ocena malowania zrobmy tak: kto nie zdazy pomalowac armii do mastera - dostaje ode mnie w ryj. Kto zdazy - ten daje Tutajcowi w ryj :]
i w tym momencie master nie musi się już martwić o frekwencje:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.