Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: puma1944 »

do malowania brody i irokeza teraz uzywam tylko Macharius Solar Orange(Farby Fundation )
nadaje najbardziej realizm figurki ;-) a zeby bylo wiadomo malowane na czarnym podkladzie :lol2:
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Artur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Dwarfs
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0

galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

no właśnie ten realizm mnie powalił, ja maluje na blazing orange i rozjaśniam do sunburst yellow (tak, nie maluje na poziomie pro więc używam tylko farbek citadel ) zdjęcie moich figurek jest troszkę wyżej, wyglądają żywo ale nie tak realistycznie :D

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Witam jak obiecalem ostatnio gotowy Thanderlord narazie bez podstawki ale juz sie robi :P
Obrazek
Obrazek
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Artur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Dwarfs
Tomb Kings

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Co to za figs i jaka wielkość? jakoś mi wygląda na dużego, a może to tylko złudzenie apteczne :wink: :D :?:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

To Thanderlord z Awatars of war. Jest odrobinę masywniejszy, ale jak najbardziej pasuje :wink:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Konwersja, czy mi się tylko wydawało, że on nie miał topora...

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Można go dwojako złożyć, w lewej ręce może mieć pistolet lub topór.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Milutka broda i cieniowanie zielonego, różowy na płaszczyki średnio mi się wydaje

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Booxi pisze:... różowy na płaszczyki średnio mi się wydaje
A mi się wydaję, że wręcz przeciwnie... Po prostu - takie mam wrażenie - Puma wyszedł ze scab reda ( lub jakiegoś podobnego) i sukcesywnie rozjaśniał. Po mojemu scab red winien być odcieniem ostatecznym. Wtedy płaszczyk byłby ciemniejszy i nie wpadałby w róż...

PS. dzięki, Arbiter :D Jesteś jak zwykle niezawodny.

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Nie jestem co prawda milosnikiem avatarowych figurek, ta jest chyba jedyna z krakowych, ktore dla mnie sa ok. Jezeli chodzi o mlaowanie, to dla mnie jest w pytke :wink:

Tylko zrob podstawke, bo bez niej modele traca :)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Czy ktoś kojarzy tą katapultę?

Obrazek

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

a to nie jakiś GameZone?

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

Obstawiam raczej Reapera ale głowy nie dam. Jak znajdziesz gdzieś sklep gdzie to sie da kupic to nie zapomnij sie podzielic :mrgreen:
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

kisio
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: kisio »

Na allegro taka teraz wisi.

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

To sie wszyscy teraz rzucą xD
Włacznie ze mna w pierwszej kolejnosci ;)
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

Awatar użytkownika
papa-smerf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: papa-smerf »

łeee brzydactwo, sam zrobię leprze z łyżki po zupie :P

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Co do plaszcza to uzylem Mechrite Red
a ten roz to tylko zludzenie na realu tak nie wyglada :lol2:
Dwarfs
Tomb Kings

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

papa-smerf pisze:łeee brzydactwo, sam zrobię leprze z łyżki po zupie :P
Dawaj :lol2:

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Witam tym razem pod pedzel poszedl chempion minersow z Games zone
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dwarfs
Tomb Kings

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Ładny, szczególnie broda :)
Ale mam wrażenie że cały jest drybrushowany, ta technika nie dodaje uroku figurkom :wink:
Myślę że gdybyś całkiem olał drybrush i pomalował tą figsę normalnym layeringiem to wyszłaby 100x lepiej.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, o 17:10 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 1 raz.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

ODPOWIEDZ