2400 Chaos Euro
- swieta_barbara
- habydysz
Re: 2400 Chaos Euro
Wiesz, nurgle to troche taki shadow dla ubogich. Jest bardzo dobry leper (withering + obnizanie sily w jednym), najlepsza regeneracja (no powiedzmy ze to brzytwa), quagmire (czyli taka troche pitka) + kilka czarow ofesnywnych. Brakuje miasmy.
Gralem na tym ostatnio i maruderzy z regenka daja rade. Szkoda, ze nie masz juz marka khorna na knightach, Zielony po Bazyliszku nie mogl wyjsc z podziwu, ze taki mocny oddzial to jest.
Gralem na tym ostatnio i maruderzy z regenka daja rade. Szkoda, ze nie masz juz marka khorna na knightach, Zielony po Bazyliszku nie mogl wyjsc z podziwu, ze taki mocny oddzial to jest.
Taaa... I potem będę oglądał wszędzie kopie... Nie, dziękuję. kto gra na turniejach sam sobie obejrzy...Jasiuuu pisze:daj linka do swojej
PS. rospa wysłana na pm-kę.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2011, o 21:27 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gadanie przeca to moja drugie ja... A teraz większość rosp wochu to kopie tych które najlepsi podali na forum... Więcej tego błędu nie robię...Jasiuuu pisze:św.B: nie wkurwiaj mnie : ) przez bitwe z Zielonym poleciał ten banner w pizdu
Groshlek - to nie gadaj że jest taka jak moja : P już przy którejś rospie na forum ten sam tekst powtarzasz
- swieta_barbara
- habydysz
Czyli, ze niby jestes najlepszy?
- swieta_barbara
- habydysz
Dobrze, ze znasz swoje miejsce.
- swieta_barbara
- habydysz
Jak juz to jestem alkoholikiem profesjonalista ^^
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jezeli nie chcecie wchodzic w dyskusje z Grolshekiem to poprostu...nie zwracajcie na niego uwagi :p
rozpa fajna, ale generał z lion peltem na klacie musi poćwiczyć
rozpa fajna, ale generał z lion peltem na klacie musi poćwiczyć
- swieta_barbara
- habydysz
Skad przyszlo Ci do glowy, ze nie chcemy?Shakin' Dudi pisze:jezeli nie chcecie wchodzic w dyskusje z Grolshekiem to poprostu...nie zwracajcie na niego uwagi :p
Kurde, ja to Ci sie dziwie Jasiuu, ze nie chcesz grac na chosenach. To chyba najladniejsze modele piechotne w WFB. No i sa bardzo mocni, nawet jak sie nie wykreca na nich kombosa, tylko powiedzmy traktuje jako zwyklych warriorow z apgrejdem. Knights maja tez ladne figurki, ale za malo ran no i ten przykry aspekt dodawania komus celu, ktory mozna szybko wyjebac za pomoca doom divera, metala, itp.
Doom divera, ta jasne - orki spotykam jak Kołate trafie - nikt inny na tym nie gra, metal też rzadko widuje o dziwo : ] a jak już to wcale nie tak łatwo wyjebać cały unit - na bazylu spadli mi raz : P (wiem że choseni Ci ani razu ale inaczej grasz nimi troszke)
a tak pozatym to nie wiem czy chce płacić po 20pkt za model piechoty : / (chory koszt cg champion za 40 banner za 40 muzyk za 30) tylko po to żeby mieć dodatkowy blessing i ws6 . To lekko ulepszeni warriorzy za zbyt dużą cene. wolałbym większy oddział warriorów bardziej niż chosenów : ]
a tak pozatym to nie wiem czy chce płacić po 20pkt za model piechoty : / (chory koszt cg champion za 40 banner za 40 muzyk za 30) tylko po to żeby mieć dodatkowy blessing i ws6 . To lekko ulepszeni warriorzy za zbyt dużą cene. wolałbym większy oddział warriorów bardziej niż chosenów : ]
T
- swieta_barbara
- habydysz
No spadli, spadli - ale od paniki za zabitego fasta, wiec knighci Jasia tez by mogli spasc bez banner of rage :]
Knighci maja wieksza mobilnosc i sa lepsi na VC, ale na inne armie sa slabsi. Choseni sa bezpieczniejsi, swietnie sie w nich bunkruje magow i b. rzadko oddaja jakies punkty. Nie klepia punktow tez zazwyczaj specjalnie, ale moim zdaniem to nie jest wada.
Knighci maja wieksza mobilnosc i sa lepsi na VC, ale na inne armie sa slabsi. Choseni sa bezpieczniejsi, swietnie sie w nich bunkruje magow i b. rzadko oddaja jakies punkty. Nie klepia punktow tez zazwyczaj specjalnie, ale moim zdaniem to nie jest wada.