BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
@Czarny niezłe
Ale ten Lazura Mnie rozśmieszył bardziej
Ale ten Lazura Mnie rozśmieszył bardziej
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
no i tak wlasnie będzie. przeprowadzona przez nas ocena nie będzie liczona do generalnej.
- Król Goblinów
- Wodzirej
Ale to najgorsze co możecie zrobić przecież (!)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Po co znowu poruszacie tą kwestię? Polowa tego tematu to spam na temat kwestii malowania. Może po prostu zostawimy tą kwestię organizatorom zamiast znów się bezowocnie przepychać na forum przez 10 stron?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ja bym skoczył o 13 miejsc ale miałem za swoje bo bardzo wątpliwie pomalowanymi ludkami grałem.... dzisiaj bitewka w Cytce i później dokończę oddział Ghuli i zabiorę się za kolejne graty co mam do malowania
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
No właśnie, ciekawe ile osób mimo nie liczenia punktów za malowanie podejdzie poważnie do tego tematu Coś mnie się wydaje że będzie to furtka dla olewaczy ale co tam. Jeśli uda mi się przygotować wszystkie potrzebne figsy to pojawię się na turnieju, jeśli nie, trudno. Wolę mieć w miarę ładnie, a na pewno schludnie pomalowaną armię i poczekać jeszcze trochę ma mojego pierwszego Mastera, niż wystawiać byle chłam maźnięty od czapy.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Wszyscy Ci którzy byli na bazylu mają już pacyny ogarnięte.
Czy przebijemy Warszawę frekwencją? Chcielibyśmy, ale nie sądzę...
Uważam więc, że cały ten płacz o wysyp śmiecio-armii jest bezpodstawny.
Chyba, że połowa turniejowych graczy nagle zdecyduje się przyjechać innymi armiami ;P
Ale spoko, let the flame continue! Mamy w końcu 60+ stron do przebicia!
Czy przebijemy Warszawę frekwencją? Chcielibyśmy, ale nie sądzę...
Uważam więc, że cały ten płacz o wysyp śmiecio-armii jest bezpodstawny.
Chyba, że połowa turniejowych graczy nagle zdecyduje się przyjechać innymi armiami ;P
Ale spoko, let the flame continue! Mamy w końcu 60+ stron do przebicia!
- Barbarossa
- Mniejsze zło
I tak właśnie będzie. Przeprowadzimy wolne demokratyczne wybory. Po prostu ich wynik nie będzie się przekładał na to, kto zostanie prezydentemCzarnY pisze:no i tak wlasnie będzie. przeprowadzona przez nas ocena nie będzie liczona do generalnej.
- swieta_barbara
- habydysz
62, bitch, and counting!Druchii pisze:Ale spoko, let the flame continue! Mamy w końcu 60+ stron do przebicia!
Już dałem, może coś skrobną ;-pAkadera pisze:Damy znac kolegom ze wschodu, oni wbija sie tu z bratnia misja nabijania postow i pozamiatane
A ocena malowania będzie, wyłonione i nagrodzone zostaną 3(!) najładniejsze armie, więc jest po co je domalowywać Paint station piechotą nie chodzi ;p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Jeszcze nigdy nikomu u nas miejsca nie zabrakło, więc się nie martw Dobrze byłoby tylko zaznaczyć wcześniej kto i kiedy będzie abyśmy jakoś się zorganizowali z noclegami dla Was. W piątek tradycyjnie wynajmujemy cały pub w centrum miasta, gdzie chlejemy, śpiewamy, bawimy się do późnych godzin nocnych a potem rozchodzimy się na grupki, każdy do kogo innego spać Jedynie diuk ma przykaz przyjeżdżać w sobotę rano, bo się na taksówki już nie wypłaci
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
4h? to ja nie wiem dokad na turniej jedziesz
pkp 2h 30 min.
pkp 2h 30 min.
CzarnY pisze:4h? to ja nie wiem dokad na turniej jedziesz
pkp 2h 30 min.
Dodaj do tego 30 minut opóźnienia, które pociągi mają w Warszawie na starcie na trasie do Białegostoku. Kolejne 30 minut stania na Centralnym , zanim ruszy, no i ewentualnie coś po drodze może jeszcze wypaść (ostatnim razem jak do Was jechałem z Warszawki tak właśnie było:)). Teraz bez zmian, jeśli chodzi o przyjazdy pociągów w Wawie w kierunku Białego średnio 20-30 minut opuźnienia.
Tak wielkie oczekiwanie będzie, że podróż się będzie dłużyła... czas odczuwalny trasy będzie w okolicach 3,5h + opóźnienia o których Groszek pisałCzarnY pisze:4h? to ja nie wiem dokad na turniej jedziesz
pkp 2h 30 min.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart