Na pierwszy ogień pójdą dwie figurki które zrobiłem jako prezenty, królik dla mojej dziewczyny i familiar dla kumpla. Figurki są zrobione całe w greenstuffie.
Królik

Familiar

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

. Malowanie bardzo ładne, sama rzeźba też. Podstawki są dopracowane, generalnie super. Z czepialstwa: familiar jest trochę przesłodzony, ale to też można by podciągnąć pod stylizację staroedycyjną
 . Malowanie bardzo ładne, sama rzeźba też. Podstawki są dopracowane, generalnie super. Z czepialstwa: familiar jest trochę przesłodzony, ale to też można by podciągnąć pod stylizację staroedycyjną  .
 . .
 .To będzie perfekcyjny warrior familiar.Klafuti pisze:Ciekawe, czy królik mógłby być familiarem.

on nie jest podobny... on jest praktycznie taki samCormagh pisze:Fajne figsy, familiar trochę w klimacie "9" i moim zdaniem wcale nie przesłodzony, może właśnie przez to bardziej straszny
 (tylko o ile pamiętam w 9 mieli zielone oczy)
 (tylko o ile pamiętam w 9 mieli zielone oczy)

Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...

Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
 Takie lenistwo trzeba w sobie przemóc, tym bardziej, że "zasłona" to wyraz łatwiejszy, bardziej zrozumiały, a przy tym poprawny
  Takie lenistwo trzeba w sobie przemóc, tym bardziej, że "zasłona" to wyraz łatwiejszy, bardziej zrozumiały, a przy tym poprawny  I nie każdy może wiedzieć, co większość ma na myśli w tym wypadku
 I nie każdy może wiedzieć, co większość ma na myśli w tym wypadku  
  Czempionów w jednostkach mógłbyś wyróżnić przez dodanie np. długiej kity z tyłu pióropusza- przy Twoich zdolnościach nie powinieneś mieć większych problemów z wykonaniem czegoś takiego
 Czempionów w jednostkach mógłbyś wyróżnić przez dodanie np. długiej kity z tyłu pióropusza- przy Twoich zdolnościach nie powinieneś mieć większych problemów z wykonaniem czegoś takiego