Morrok pisze:co jak co, ale to Wrocław ma najwięcej do ogarniecia.bigpasiak pisze:Macie ciut bliżej...
w tym roku nei oddamy miecza!
Hehe - tylko znowu nie zasnij na fotelu

Morrok pisze:co jak co, ale to Wrocław ma najwięcej do ogarniecia.bigpasiak pisze:Macie ciut bliżej...
Nie mam zamiaru potem znowu robić "poker face"Smiechu pisze:Morrok pisze:co jak co, ale to Wrocław ma najwięcej do ogarniecia.bigpasiak pisze:Macie ciut bliżej...
Hehe - tylko znowu nie zasnij na fotelu
![]()
![]()
Morrok pisze:to musisz przebić Jerzyna, on mi proponował 1000 złt, jak wróci z Brazylii
W sumie proponuję inny zakład- kto pierwszy z nas wywinie sobie nawzajem jakiś numer ;p
To się jeszcze okażeKarli pisze:Morrok pisze:to musisz przebić Jerzyna, on mi proponował 1000 złt, jak wróci z Brazylii
W sumie proponuję inny zakład- kto pierwszy z nas wywinie sobie nawzajem jakiś numer ;p
Zbyt proste, wiadomo że ja z Zulusem wygramy ;p
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Na to nie ma świadkówZiemko pisze:ktora Pasiak podrzucil nad ranem
Jestem czujny jak ważkaZiemko pisze:za co mu kiedys odplace, forgiven but not forgotten
No tak... W końcu jak Barbara się napije solidnie i sobie przypomni to chociaż lekki wymiar kary będzie ;]runepriest pisze:a biję lekko bo jestem frajer, aczkolwiek lepiej być frajer niż hmm....
Nie bede kontynuowal tej dyskusji, a Ciebie prosze, zebys nie przeginal ze stwierdzeniami juz bo hmmm ja frajerem nie jestemrunepriest pisze:dobra dobra, skąd możesz wiedzieć skoro nic nie pamiętasz, a biję lekko bo jestem frajer, aczkolwiek lepiej być frajer niż hmm....