Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Zimna wojna - 9.00. Pytanie na rozumowanie i logikę. Źródła czytałem już w całości, brak problemów.

Egzamin z prawa karnego - offences against the persons - mało problemów.

Egzamin z prawa cywilnego - poległem na sprawach. Teoria jest na jakieś dwie strony, i tyle napisałem. Kolejne 3 powinny być w sprawach...

A reszta egzaminów to miłe posiedzenie w porównaniu do dzisiaj :wink:

Gratuluje Skavenblight :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Bosz, Natalia, i to jest germanistyka? Toć to pytania (i Twoje odpowiedzi ;) ) na poziomie co bardziej rozgarniętego licealisty :P

Anyway, gratuluję. Ja nawet w terminarz sesji nie spojrzałem, dziś na drugiej (i ostatniej :D ) rozmowie kwalifikacyjnej byłem i to mnie najbardziej zaabsorbowało. No i zaczynam etacik od przyszłego tygodnia :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Wiesz, większość wykładowców to albo ludzie dobrej woli, albo tacy, którzy zaplanowali sobie wyjazd na wrzesień i nie chcą przychodzić na poprawkowy i jeszcze raz pytać ;)
Zgadzam się, że moja wiedza z literatury niewiele się pogłębiła od czasów liceum [choć przeczytałam parę fajnych książek, to przyznam]... ale i tak są poważne problemy z niektórymi... nowa matura niestety wymaga od wykładowców obniżenia poziomu, jeśli chcą mieć kogo uczyć :(

W sumie ta germanistyka to jak matura dwujęzyczna z niemieckiego - najbardziej olany egzamin i 200/200 punktów rekrutacyjnych :twisted:
I tak jakoś fartownie dalej leci.

Jutro historia :( zobaczymy, co pamiętam z matury :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ajjjj.
Sesja do przodu póki co, średnia semestralna 4,0, roczna 3,75.
Jeszcze jeden egzamin, trzy zaliczenia i luz.

Reaktywuję, ponieważ wpisałam "Niezwykli" w googlach i na którejśdziesiątej stronie wyskoczył mi blog jakiejś emo panienki - z nudów zaczęłam czytać.
Prosto na ziemię
Potknąć się, upaść
Prosto na twarz
Przeciąć…
Na ręku pijące powrozy
I zebrać szkło
Z oczu płynące
I już NIGDY nie szukać"
Fragment mojego wiersza. Budząc się o 6:00 po całkiem niezłym śnie, myślałam, że teraz to już może być tylko gorzej. Jakże wielki był mój żal do budzika! Lecz większy byłby, gdyby śnił mi się śliczny EMO, albo Brian Molko. W budzie jak zwykle. Pełno tam ludzi, ale zero klimatu. W takim miejscu to zapominasz, że poza tobą są jeszcze jacyś puncy na ziemi. Jaki wstyd, dwoje punków na ok 300 osób...
Stwierdziłam, że może mi się nudzi, bo czytam takie głupoty.
Ale co w takim razie powiedzieć o ludziach, którzy je PISZĄ?!

No po prostu nie kumam.

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

daj linka, inni też chcą poczytać :twisted:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Crom pisze:daj linka, inni też chcą poczytać :twisted:
No przecież podałam u dołu posta ;)

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Żal mi tych dzieciaków; zajęłyby się czymś rozsądnym, a nie takimi duperelami. "Emo kids cry every day" - też mi coś... Stark und brutal muss man sein!

Zaczynam czytać jednego posta i widzę coś takiego:
Konkretnie jak mi Misiek dziś walnął, dostał kopa w tyłek. Chyba mu się to nawet spodobało:P Zresztą nie jednym dziś dostałam:paluszkiem(za to mnie musiał poczęstować później), telefonem, parę razy skobelkiem(dlatego jutro do budy biorę gumkę i zapas papierków,
Ładne rzeczy. Emo i BDSM? Tylko po co te papierki?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ale chociaż gumkę bierze... nie będzie kolejnych emo kids ;)
a teraz w geście desperacji podkradnę z barku lampkę czerwonego jak krew, położę się i będę śnić o "moim" emo, bo to chyba jedyna miła rzecz jaka mi na tym świecie pozostała. ... po winie zmiana planów. włączam emo:) nie! mama wróciła. właśnie weszła do pokoju a ja ze szklanką w ręku... dobrze że nalałam w szklankę a nie w kieliszek. chyba pomyślała że to sok... fuj, dlaczego nie było półwytrawnego, albo wytrawnego? słokich nie lubię! zresztą co za różnica. ... kiedy czytam co sama napisałam(a właśnie przeczytałam całe archiwum) to momentami mam wrażenie że to blog samobójcy, albo chorej psychicznie. ale tak nie jest. no co wy? przecież "trzeba wierzyć w siebie", a "świat jest piękny"!!! i co kurwa jeszcze... ale powiedzcie szczerze (czy ja użyłam dziś tego słowa już trzeci raz?) czy nikt do was nigdy tak nie mówił. jasne, najlepiej cieszmy się wszyscy i okłamujmy się dalej. i ciągle tylko dlaczego? Dlaczego? DLACZEGO? D.L.A.C.Z.E.G.O? Lepiej nie pytaj bo wszyscy uciekną. ... Moja kochana kuzyneczka ma adres mojego bloga. Dlatego chcę ją pozdrowić. Chyba tylko dla niej będę zawsze siostrą, nie ważne co zrobię. I nie ważne czego słucham i jak wyglądam. Ona też słucha rocka ale bardziej reggae, wiecie, klimat rasta i w ogóle. I jakoś jej nie przeszkadza że ja słucham emo, punka, screamo itd. Gdyby wszyscy których spotykam byli tacy... no to jak Miśka, kiedy przyjeżdżasz i kręcę ci dredziki? Dawaj, raz się żyje! :)
Biedni, niezrozumiani, opuszczeni przez świat. Wielki bunt ze szklanką wina w ręku.

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

a najbardziej tragiczne jest to, że nie bylo w dom wytrawnego, tylko słodkie :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

o awruk
temat jak widze sie rozkrecil ;d

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Skavenblight pisze:Ale chociaż gumkę bierze... nie będzie kolejnych emo kids ;)
a teraz w geście desperacji podkradnę z barku lampkę czerwonego jak krew, położę się i będę śnić o "moim" emo, bo to chyba jedyna miła rzecz jaka mi na tym świecie pozostała. ... po winie zmiana planów. włączam emo:) nie! mama wróciła. właśnie weszła do pokoju a ja ze szklanką w ręku... dobrze że nalałam w szklankę a nie w kieliszek. chyba pomyślała że to sok... fuj, dlaczego nie było półwytrawnego, albo wytrawnego? słokich nie lubię! zresztą co za różnica. ... kiedy czytam co sama napisałam(a właśnie przeczytałam całe archiwum) to momentami mam wrażenie że to blog samobójcy, albo chorej psychicznie. ale tak nie jest. no co wy? przecież "trzeba wierzyć w siebie", a "świat jest piękny"!!! i co kurwa jeszcze... ale powiedzcie szczerze (czy ja użyłam dziś tego słowa już trzeci raz?) czy nikt do was nigdy tak nie mówił. jasne, najlepiej cieszmy się wszyscy i okłamujmy się dalej. i ciągle tylko dlaczego? Dlaczego? DLACZEGO? D.L.A.C.Z.E.G.O? Lepiej nie pytaj bo wszyscy uciekną. ... Moja kochana kuzyneczka ma adres mojego bloga. Dlatego chcę ją pozdrowić. Chyba tylko dla niej będę zawsze siostrą, nie ważne co zrobię. I nie ważne czego słucham i jak wyglądam. Ona też słucha rocka ale bardziej reggae, wiecie, klimat rasta i w ogóle. I jakoś jej nie przeszkadza że ja słucham emo, punka, screamo itd. Gdyby wszyscy których spotykam byli tacy... no to jak Miśka, kiedy przyjeżdżasz i kręcę ci dredziki? Dawaj, raz się żyje! :)
Biedni, niezrozumiani, opuszczeni przez świat. Wielki bunt ze szklanką wina w ręku.
CO TO KU**A JEST ???!! :shock:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

TomCio pisze:
Skavenblight pisze:Ale chociaż gumkę bierze... nie będzie kolejnych emo kids ;)
CO TO KU**A JEST ???!! :shock:
Wycinek z emobloga ;)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Ale zUo w przenajczystrzej postaci... Tacy ludzie mnie niszczą :lol: .
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Emo to jeden z niewielu wpisów w nonsensopedii tak bliski prawdy i rzeczywistości:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_%28ludzie%29
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Bardzo bliski prawdy.
A najgorsze jest to, że choć zwykle wyrastają z tego, to jednak u niektórych czasem te wymyślone problemy przechodzą w prawdziwe.
Ofiary mody i własnej głupoty.

Ja też chciałam być modna ale to było 9 lat temu i słuchałam Spice Girls, które propagowały wesoły tryb życia :P

Awatar użytkownika
Kallessin
Mudżahedin

Post autor: Kallessin »

Cos fantastycznego :twisted:
"# Akt jego pobicia jednoczy skinów i punków.
# Długowłosa młodzież w ciężkich, okutych butach woła na niego „ciota”, albo „pedał”.
# Znajomi homoseksualiści również tak krzyczą.
# Widzisz, że jakiś hippis dołącza się do skinów i punków w akcie pobicia twojego dziecka.
" :shock:

O kutfa, porostu usmialem sie do lez :lol:
w koncu to ja ich poprostu nei rozumiem :twisted:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Tomash - już kiedyś to czytałem :) .
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Minęła północ, także na Nowej Gildii.
Wszystkiego najlepszego dla TruePunka!

Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci D-Wens nago tańczy :P

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

ja niestety wyplywam jutro w nocy w rejs. ale pamietam o 23 czerwca.

neistety mnei nei bedzie juz jutro, wiec juz teraz zycze Ci skaven sto lat.
czolgiem!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siasek pisze:ja niestety wyplywam jutro w nocy w rejs. ale pamietam o 23 czerwca.

neistety mnei nei bedzie juz jutro, wiec juz teraz zycze Ci skaven sto lat.
czolgiem!
Czołgiem, Siasiu, szczęśliwy 16latku!

Zablokowany