![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Oj, i jeszcze przed urodzinami muszę pokój posprzątać, a tu się nowa cywilizacja rozwija, więc odpada. Niestety, chyba po sesji dopiero.
siedzenia w domu wtedy jak gdzieś grająSkavenblight pisze:Czego niby?Nilgar pisze:Super.
a Natalia ...i tak nie wytrzyma
kokietkaSkavenblight pisze:Dla mnie nie warto?
Jasne, że dawaj więcej skorpionów i dzięki za podręcznik, sxeruję raz dwa do tymczasowego użytku, a w tej rozpie, którą miałem w kompie było więceł łuków i trochę czarów na wymuszone wykopywanie - myślę, że mam na to sposóbTomash pisze:Mumie są mocne. Skorpion - bardzo mocny. Aż sobie pomyślałem czy nie włożyć do rozpiski jeszcze ze dwóch (modele GW, akurat ten sam rozmiar podstawki ), ale to by było trochę niemęskie
Natomiast jeszcze jeden - o, bardzo chętnie
Nudzi mi się w nocy. Bez jaj.Nilgar pisze:kokietkaSkavenblight pisze:Dla mnie nie warto?![]()
Ja poproszę podręcznik [oryginał albo xero], też się chcę wzbogacić o zasadyNilgar pisze:Jasne, że dawaj więcej skorpionów i dzięki za podręcznik, sxeruję raz dwa do tymczasowego użytku, a w tej rozpie, którą miałem w kompie było więceł łuków i trochę czarów na wymuszone wykopywanie - myślę, że mam na to sposób