Widzę godnego przeciwnika na głupie zakłady.
Wchodzisz?

@Karli- Wy się nie liczycie, będziecie mieli 2 dni więcej

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Progi punktowe:
0-150 - 10-10
151-300 - 11-9
301-450 - 12-8
451-600 - 13-7
601-750 - 14-6
751-900 – 15-5
901-1050 – 16-6
1051-1200- 17-3
1201-1350- 18-2
1351-1500-19-1
1500+ - 20/0
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Z moich obserwacji wynika, ze slaaneshowe skrzywienie przejawia jedynie Bialystok. O ile szacuje się, że w populacji kobiet procent osób homoseksualnych wynosi 2-3%, a w populacji mężczyzn - 2-6%. osobnikow, o tyle w Białymstoku wskaźnik męskiej populacji o zainteresowaniach homoseksualnych (deklarowana sklonnosc do bliskich intymnych kontaktów fizycznych z osobami tej samej płci, w tym seksu oralnego i analnego) wydaje sie sięgać ok. 90% w populacji battlowej.Relosu pisze:od dawna wiadomo ze srodowisko battlowe wyznaje slanesha wiec specjalnie swata im zalatwiac nie trzeba bylo xD
A to ciekawe, sam widziałem Fiszmena z gołymi jajami jak siedział obok Ciebie u mnie na rogówce.bless pisze:Z moich obserwacji wynika, ze slaaneshowe skrzywienie przejawia jedynie Bialystok.
A Wy, Śmiechosławie tak się nie cieszcie, ponieważ Grisza skarżył się ostatnim razem, że go w nocy podszczypywaliście.Smiechu pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()