tak dokładnie.jezeli chcesz mi powiedziec ze flaga konfederacji jest wieloletnim symbolem walki z komunizmem to gratuluje Wink
Niszcz komunizm - 100% nienawiści ;)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Szczeka mi opada jak czytam niektore stwierdzenia... Te o biciu komunistow mnie najbardziej rozbawiaja... Dzieci wy macie w ogole pojecie co to jest doktryna komunistyczna ( bron boze jej nie bronie , ale pytam z ciekawosci ) ?? Wiecie czym sie charakteryzuje ?? Co w niej sie Wam nie podoba ? Skoro jestescie takimi jej wrogami , mam rozumiec , ze faszyzm zarowno we wloskiej jak i niemieckiej odmianie (nazizm) jest Wam bliski ??
Skoro tak to powinniscie byc za mundurkami podkreslaloby to Wasza wyzszosc nad innymi i identyfikowanie sie z podobnymi do Was...
Jesli chodzi o moje zdanie na temat mundurkow - to jak zwykle w Polsce musi cos byc na opak - w renomowanych zachodnich uczelniach sa one od zawsze i nikt tego nie uwaza za popelina , a wrecz na odwrot jako pokazanie do jakiej szkoly sie chodzi... W mundurkach w Polsce nie byloby nic zlego , ale problem tkwi w tym , ze sa one nie wiadomo czemu zle odbierane... Przyznam szczerze , ze jak patrze na dzisiejszych gimnazjalistow i licealistow to mnie troche przeraza fakt , ze niewazne co masz w bani , a to co masz na sobie - gim i lo to nieustanne miejsca pokazow mody... zenua...
Skoro tak to powinniscie byc za mundurkami podkreslaloby to Wasza wyzszosc nad innymi i identyfikowanie sie z podobnymi do Was...
Jesli chodzi o moje zdanie na temat mundurkow - to jak zwykle w Polsce musi cos byc na opak - w renomowanych zachodnich uczelniach sa one od zawsze i nikt tego nie uwaza za popelina , a wrecz na odwrot jako pokazanie do jakiej szkoly sie chodzi... W mundurkach w Polsce nie byloby nic zlego , ale problem tkwi w tym , ze sa one nie wiadomo czemu zle odbierane... Przyznam szczerze , ze jak patrze na dzisiejszych gimnazjalistow i licealistow to mnie troche przeraza fakt , ze niewazne co masz w bani , a to co masz na sobie - gim i lo to nieustanne miejsca pokazow mody... zenua...
Brawo, udało Ci się zrobić komiks, następny post proponuję napisać wialkimi literami, trzeci zacząć od słów "Piotr Rubik jest moim wielkim fanem..." i będę mógł spokojnie wnioskować o bana dla Ciebie.Pawełek pisze:tak dokładnie.
Swoją drogą poziom zaczyna się robić lekko żenujący, "keep up the good work". Fanatyk przy was będzie robił za męża stanu.
A licky boom boom down!!!
wlasnie byl dziwny... z jednej strony rasista, narodowosciowiec holenderski, a z drudiej strony gej, antyklerykal, liberal w sensie stylu zyciu.. a do tego program gosp. mial mocno socjalizujacy...Tomash pisze:Fortuyn? Przecież to ostry narodowiec był
ogladalem ostatnio holenderski dokument o fortuynie, 2h trwal, ciekawy, duzo sie dowiedzialem czego nie wiedzialem wczesniej, nic jest nie jest czarno biale
pzdr
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
To takie zabawne jak niektórzy ewidentnie urodzeni po 89 albo niedługo przed krzyczą "smasz red skumz" bla bla bla hehe to takie zabawne co propaganda co agresywniejszej prawicy mąci w głowach tych co się nie zetknęli z komunizmem, i jadą po nim z uporem godnym lepszej sprawy mimo że już go nie ma. Co złego w koszulkach cccp. Można nie lubić ale chuj do tego co kto nosi. Dla mnie mogłby ktoś nosić nawet koszulki z klaunem bobo jak i z lechem kaczyńskim czy też włodzimierzem Leninem co najwyżej martwiąc się że narazi się na obciach kogoś kto uważa akurat tą personę czy symbol za obciachowu. A te okrzyki typowo rodem z MW nudzą mnie ale co tam jedzcie po mnie młodzi wszechpolacy w końcu jestem tylko lumpenliberałem z łże elic stojącym tam gdzie zomo.
Swoją drogą miała być wystawa kiedyś z kontrowersyjnymi koszulkami jak np "nie płakałem po papieżu itp"w Lubelskim Akademickim Domu Kultury na skutek nacisków władzy rektor umcsu wstrzymał to a szkoda.
Ale takie mamy czasy gdzie "dziel i rządz" nabiera nowego znaczenia. (dla niekumatych: rządzą Pisaki i dzielą naród)
Swoją drogą miała być wystawa kiedyś z kontrowersyjnymi koszulkami jak np "nie płakałem po papieżu itp"w Lubelskim Akademickim Domu Kultury na skutek nacisków władzy rektor umcsu wstrzymał to a szkoda.
Ale takie mamy czasy gdzie "dziel i rządz" nabiera nowego znaczenia. (dla niekumatych: rządzą Pisaki i dzielą naród)
ja nic takiego nie pisałem, mowie od razu!Szczeka mi opada jak czytam niektore stwierdzenia... Te o biciu komunistow mnie najbardziej rozbawiaja...
tak skoro jestesmy wrogami komunizmu, masz rozumieć, ze faszyzm zarówno we włoskiej jak i niemieckiej odmianie (nazizm) jest nam bliski.Skoro jestescie takimi jej wrogami , mam rozumiec , ze faszyzm zarowno we wloskiej jak i niemieckiej odmianie (nazizm) jest Wam bliski ??
jeszcze nie wiem czemu, ale pewnie tak jest.
nie wiem czemu ta cała gadka. wszyscy wiedzą ze chodzenie z Che czy ZSRR jest obciachem. Nawet Fanatyk to przyznał. I naprawdę, chłopaki źle mi z tym ze jestem utożsamiany ze skrajną prawicą :(:(:(
super, a ty to kim jestes?Brawo, udało Ci się zrobić komiks, następny post proponuję napisać wialkimi literami, trzeci zacząć od słów "Piotr Rubik jest moim wielkim fanem..." i będę mógł spokojnie wnioskować o bana dla Ciebie.
Tomash, jak coś to mozesz kasować! moje też
"The amorphous blight of nethermost confusion which blasphemes and bubbles at the center of all infinity—the boundless daemon sultan Azathoth, whose name no lips dare speak aloud, and who gnaws hungrily in inconceivable, unlighted chambers beyond time and space amidst the muffled, maddening beating of vile drums and the thin monotonous whine of accursed flutes." Miło mi.Pawełek pisze:super, a ty to kim jestes?
No nie gadaj? Serio pozwolisz?Tomash, jak coś to mozesz kasować! moje też
Nehan, tak bez LOL? Wyloguj się.Nehan pisze:LOLSON
juz nie kontynuujmy bzdury..
w jednym sie zgodze, wkurwia mnie jak ktos utozsamia sie z czyms czego nie zna...
przyklady:
koszulka z che, powiedz do typa, oo Ernesto, widze ze lubisz Argentyne, i zobacz czy koles wie o czym do niego mowisz czy nie bedzie mial pojecia o czym trybisz...
albo podejdz do kolesia z krzyzem celtyckim i spytaj sie to co on oznacza, jak odpiwie ci: white power to masz juz sam odpowiedz co myslec o kolesiu...
koszulek w stylu pokolenie JP II organicznie z powodow ideologicznych nie trawie... wiec sie o nich nie wypowiem
a mundurki niech wprowadza.. moze sie mniej bedzie tego na ulicach pojawialo:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_%28ludzie%29
na mojej ulicy rosnie to jak grzyby po deszczu...
pzdr
w jednym sie zgodze, wkurwia mnie jak ktos utozsamia sie z czyms czego nie zna...
przyklady:
koszulka z che, powiedz do typa, oo Ernesto, widze ze lubisz Argentyne, i zobacz czy koles wie o czym do niego mowisz czy nie bedzie mial pojecia o czym trybisz...
albo podejdz do kolesia z krzyzem celtyckim i spytaj sie to co on oznacza, jak odpiwie ci: white power to masz juz sam odpowiedz co myslec o kolesiu...
koszulek w stylu pokolenie JP II organicznie z powodow ideologicznych nie trawie... wiec sie o nich nie wypowiem
a mundurki niech wprowadza.. moze sie mniej bedzie tego na ulicach pojawialo:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_%28ludzie%29
na mojej ulicy rosnie to jak grzyby po deszczu...
pzdr
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, o 23:02 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
jedyna prawdziwa nauka to matematyka, i jej pochodne, wiec nazywanie wiedzy o spoleczenstwie nauką polityczna jest IMO przegieciemKatylina pisze:Hmm...nacjonalizm połączony z liberalizmem i socjalizmem...tak, to jest do wytłumaczenia z punktu widzenia nauk politycznych.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
hm?
dobra skoro umysły ścisłe i ryby nie mają to ja deklaruje
że użytkownicy linuxa i buddyści też
dobra skoro umysły ścisłe i ryby nie mają to ja deklaruje
że użytkownicy linuxa i buddyści też
Wydzieliłem antykomunistyczną napinkę z tematu o mundurkach
Ziemko, dla mnie problemem nie jest fakt wprowadzenia mundurów. Dla mnie problemem jest to, że w kraju z którego dziennie wyjeżdża za pieniędzmi 300 osób wprowadza sie mundurki każąc płacić za nie rodzicom. W dodatku po wygraniu organizacji Euro 2012Ziemko pisze: Jesli chodzi o moje zdanie na temat mundurkow - to jak zwykle w Polsce musi cos byc na opak - w renomowanych zachodnich uczelniach sa one od zawsze i nikt tego nie uwaza za popelina , a wrecz na odwrot jako pokazanie do jakiej szkoly sie chodzi... W mundurkach w Polsce nie byloby nic zlego , ale problem tkwi w tym , ze sa one nie wiadomo czemu zle odbierane... Przyznam szczerze , ze jak patrze na dzisiejszych gimnazjalistow i licealistow to mnie troche przeraza fakt , ze niewazne co masz w bani , a to co masz na sobie - gim i lo to nieustanne miejsca pokazow mody... zenua...
@ Ludzie, ktorzy krytykują noszących Che i celtycki krzyż
Thurion, założę koszulkę Che, podejdziesz, spytasz sie, czy lubie argentyne, a ja odpowiem, że nie, ale ch**, obrazem mi się podoba? Źle?
wtedy jestes nieideologicznym smieciemtrikk pisze: @ Ludzie, ktorzy krytykują noszących Che i celtycki krzyż
Thurion, założę koszulkę Che, podejdziesz, spytasz sie, czy lubie argentyne, a ja odpowiem, że nie, ale ch**, obrazem mi się podoba? Źle?