Niszcz komunizm - 100% nienawiści ;)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

jezeli chcesz mi powiedziec ze flaga konfederacji jest wieloletnim symbolem walki z komunizmem to gratuluje Wink
tak dokładnie.

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Pawełek pisze:
jezeli chcesz mi powiedziec ze flaga konfederacji jest wieloletnim symbolem walki z komunizmem to gratuluje Wink
tak dokładnie.
hehehehe :D
a tak swoją drogą to nie jest ? ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Szczeka mi opada jak czytam niektore stwierdzenia... Te o biciu komunistow mnie najbardziej rozbawiaja... Dzieci wy macie w ogole pojecie co to jest doktryna komunistyczna ( bron boze jej nie bronie , ale pytam z ciekawosci ) ?? Wiecie czym sie charakteryzuje ?? Co w niej sie Wam nie podoba ? Skoro jestescie takimi jej wrogami , mam rozumiec , ze faszyzm zarowno we wloskiej jak i niemieckiej odmianie (nazizm) jest Wam bliski ??

Skoro tak to powinniscie byc za mundurkami podkreslaloby to Wasza wyzszosc nad innymi i identyfikowanie sie z podobnymi do Was... :wink:

Jesli chodzi o moje zdanie na temat mundurkow - to jak zwykle w Polsce musi cos byc na opak - w renomowanych zachodnich uczelniach sa one od zawsze i nikt tego nie uwaza za popelina , a wrecz na odwrot jako pokazanie do jakiej szkoly sie chodzi... W mundurkach w Polsce nie byloby nic zlego , ale problem tkwi w tym , ze sa one nie wiadomo czemu zle odbierane... Przyznam szczerze , ze jak patrze na dzisiejszych gimnazjalistow i licealistow to mnie troche przeraza fakt , ze niewazne co masz w bani , a to co masz na sobie - gim i lo to nieustanne miejsca pokazow mody... zenua...

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Pawełek pisze:tak dokładnie.

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
Brawo, udało Ci się zrobić komiks, następny post proponuję napisać wialkimi literami, trzeci zacząć od słów "Piotr Rubik jest moim wielkim fanem..." i będę mógł spokojnie wnioskować o bana dla Ciebie.

Swoją drogą poziom zaczyna się robić lekko żenujący, "keep up the good work". Fanatyk przy was będzie robił za męża stanu. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Ej! Staram się!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Tomash pisze:Fortuyn? Przecież to ostry narodowiec był :?
wlasnie byl dziwny... z jednej strony rasista, narodowosciowiec holenderski, a z drudiej strony gej, antyklerykal, liberal w sensie stylu zyciu.. a do tego program gosp. mial mocno socjalizujacy...

ogladalem ostatnio holenderski dokument o fortuynie, 2h trwal, ciekawy, duzo sie dowiedzialem czego nie wiedzialem wczesniej, nic jest nie jest czarno biale ;)

pzdr

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

To takie zabawne jak niektórzy ewidentnie urodzeni po 89 albo niedługo przed krzyczą "smasz red skumz" bla bla bla hehe to takie zabawne co propaganda co agresywniejszej prawicy mąci w głowach tych co się nie zetknęli z komunizmem, i jadą po nim z uporem godnym lepszej sprawy mimo że już go nie ma. Co złego w koszulkach cccp. Można nie lubić ale chuj do tego co kto nosi. Dla mnie mogłby ktoś nosić nawet koszulki z klaunem bobo jak i z lechem kaczyńskim czy też włodzimierzem Leninem co najwyżej martwiąc się że narazi się na obciach kogoś kto uważa akurat tą personę czy symbol za obciachowu. A te okrzyki typowo rodem z MW nudzą mnie ale co tam jedzcie po mnie młodzi wszechpolacy w końcu jestem tylko lumpenliberałem z łże elic stojącym tam gdzie zomo.

Swoją drogą miała być wystawa kiedyś z kontrowersyjnymi koszulkami jak np "nie płakałem po papieżu itp"w Lubelskim Akademickim Domu Kultury na skutek nacisków władzy rektor umcsu wstrzymał to a szkoda.
Ale takie mamy czasy gdzie "dziel i rządz" nabiera nowego znaczenia. (dla niekumatych: rządzą Pisaki i dzielą naród)
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Szczeka mi opada jak czytam niektore stwierdzenia... Te o biciu komunistow mnie najbardziej rozbawiaja...
ja nic takiego nie pisałem, mowie od razu!
Skoro jestescie takimi jej wrogami , mam rozumiec , ze faszyzm zarowno we wloskiej jak i niemieckiej odmianie (nazizm) jest Wam bliski ??
tak skoro jestesmy wrogami komunizmu, masz rozumieć, ze faszyzm zarówno we włoskiej jak i niemieckiej odmianie (nazizm) jest nam bliski.

jeszcze nie wiem czemu, ale pewnie tak jest.

nie wiem czemu ta cała gadka. wszyscy wiedzą ze chodzenie z Che czy ZSRR jest obciachem. Nawet Fanatyk to przyznał. I naprawdę, chłopaki źle mi z tym ze jestem utożsamiany ze skrajną prawicą :(:(:(:(
Brawo, udało Ci się zrobić komiks, następny post proponuję napisać wialkimi literami, trzeci zacząć od słów "Piotr Rubik jest moim wielkim fanem..." i będę mógł spokojnie wnioskować o bana dla Ciebie.
super, a ty to kim jestes?

Tomash, jak coś to mozesz kasować! moje też

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Ja proponuję mundurek dla Giertycha... Kaftan bezpieczeństwa.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

LOLSON

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Pawełek pisze:super, a ty to kim jestes?
"The amorphous blight of nethermost confusion which blasphemes and bubbles at the center of all infinity—the boundless daemon sultan Azathoth, whose name no lips dare speak aloud, and who gnaws hungrily in inconceivable, unlighted chambers beyond time and space amidst the muffled, maddening beating of vile drums and the thin monotonous whine of accursed flutes." Miło mi.
Tomash, jak coś to mozesz kasować! moje też
No nie gadaj? Serio pozwolisz?
Nehan pisze:LOLSON
Nehan, tak bez LOL? Wyloguj się.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

juz nie kontynuujmy bzdury..

w jednym sie zgodze, wkurwia mnie jak ktos utozsamia sie z czyms czego nie zna...

przyklady:
koszulka z che, powiedz do typa, oo Ernesto, widze ze lubisz Argentyne, i zobacz czy koles wie o czym do niego mowisz czy nie bedzie mial pojecia o czym trybisz...

albo podejdz do kolesia z krzyzem celtyckim i spytaj sie to co on oznacza, jak odpiwie ci: white power to masz juz sam odpowiedz co myslec o kolesiu...

koszulek w stylu pokolenie JP II organicznie z powodow ideologicznych nie trawie... wiec sie o nich nie wypowiem :)

a mundurki niech wprowadza.. moze sie mniej bedzie tego na ulicach pojawialo:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_%28ludzie%29

na mojej ulicy rosnie to jak grzyby po deszczu...

pzdr
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, o 23:02 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Hmm...nacjonalizm połączony z liberalizmem i socjalizmem...tak, to jest do wytłumaczenia z punktu widzenia nauk politycznych.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Katylina pisze:Hmm...nacjonalizm połączony z liberalizmem i socjalizmem...tak, to jest do wytłumaczenia z punktu widzenia nauk politycznych.
jedyna prawdziwa nauka to matematyka, i jej pochodne, wiec nazywanie wiedzy o spoleczenstwie nauką polityczna jest IMO przegieciem ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Umysły ścisłe i ryby głosu nie mają :wink: 8)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Katylina pisze:Umysły ścisłe i ryby głosu nie mają :wink: 8)
konczylem klase humanistyczna :) to ze jestem na polibudzie to tylko i wylacznie wzgledy przyszlego zatrudnienia, nie zamilowania... :P

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

hm?

dobra skoro umysły ścisłe i ryby nie mają to ja deklaruje
że użytkownicy linuxa i buddyści też
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Wydzieliłem antykomunistyczną napinkę z tematu o mundurkach

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Ziemko pisze: Jesli chodzi o moje zdanie na temat mundurkow - to jak zwykle w Polsce musi cos byc na opak - w renomowanych zachodnich uczelniach sa one od zawsze i nikt tego nie uwaza za popelina , a wrecz na odwrot jako pokazanie do jakiej szkoly sie chodzi... W mundurkach w Polsce nie byloby nic zlego , ale problem tkwi w tym , ze sa one nie wiadomo czemu zle odbierane... Przyznam szczerze , ze jak patrze na dzisiejszych gimnazjalistow i licealistow to mnie troche przeraza fakt , ze niewazne co masz w bani , a to co masz na sobie - gim i lo to nieustanne miejsca pokazow mody... zenua...
Ziemko, dla mnie problemem nie jest fakt wprowadzenia mundurów. Dla mnie problemem jest to, że w kraju z którego dziennie wyjeżdża za pieniędzmi 300 osób wprowadza sie mundurki każąc płacić za nie rodzicom. W dodatku po wygraniu organizacji Euro 2012 ;)

@ Ludzie, ktorzy krytykują noszących Che i celtycki krzyż
Thurion, założę koszulkę Che, podejdziesz, spytasz sie, czy lubie argentyne, a ja odpowiem, że nie, ale ch**, obrazem mi się podoba? Źle?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

trikk pisze: @ Ludzie, ktorzy krytykują noszących Che i celtycki krzyż
Thurion, założę koszulkę Che, podejdziesz, spytasz sie, czy lubie argentyne, a ja odpowiem, że nie, ale ch**, obrazem mi się podoba? Źle?
wtedy jestes nieideologicznym smieciem ;)

Zablokowany