Wydaje mi się że zmieściłem wszystko to co chciałem. Arcymag ma 3 poziom - obciąłem go aby zmieścić Orła, również dlatego nie ma championa w Białych Lwach. Bsb będzie siedział w Mistrzach Miecza, a Arcymag w łucznikach.
Arcymag @ 225
- Generał
- 3 poziom
- Księga Hoetha @ 100
- domena życia
@ 325 punktów
Szlachcic @ 85
- Sztandarowy Armii @ 25
- Broń wielka @ 8
- Pancerz Caledora @ 25
- Kamień Świtu @ 25
@ 168 punktów
20 Włóczników @ 180
- muzyk @ 5
- chorąży @ 10
@ 195 punktów
18 Łuczników @ 198
- muzyk @ 5
- chorąży: Sztandar Wiecznego Ognia @ 10 + 10 = 20
@ 223 punktów
20 Białych Lwów @ 300
- muzyk @ 6
- chorąży @ 12
@ 318 punktów
19 Mistrzów Miecza @ 285
- Władca Ostrza: Ikona Klątwy Żelaza @ 12 + 5 = 17
- muzyk @ 6
- chorąży @ 12
@ 320 punktów
Orzeł @ 50
@ 50 punktów
Suma punktów: 1599
Proszę o sugestie
HE 1600
BSB kiepsko złożony masz As 3+z przerzutem i warda 5+. Za tą samą cenę możesz mieć As 2+ z przerzutem i 3 A z s6. Ochrona podobna, potencjał bojowy znacznie większy.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Czyli wywalić tego Strażniczego Fenixa, dać Pancerz Caledora, i wielką broń?
Rozważam czy nie wywalić jednego łucznika, i dać jednak szmatę z ognistymi atakami łucznikom.
Rozważam czy nie wywalić jednego łucznika, i dać jednak szmatę z ognistymi atakami łucznikom.
Wisła Kraków.
Dać pancerz caledora i dawn stona, nie możesz mieć dwóch pancerzy. Masz wtedy obie ręce wolne imożesz mu dać dwuraka.
Jasne że daj łucznikom flamingi. Nie zauważyłem że nie masz tego baneru, jest on must have na łukach.
Jasne że daj łucznikom flamingi. Nie zauważyłem że nie masz tego baneru, jest on must have na łukach.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Ok, wyedytowałem pierwszego posta
Myślę nad domeną magii, czy życie, czy może cień?
Za życiem przemawia wskrzeszanie.
Myślę nad domeną magii, czy życie, czy może cień?
Za życiem przemawia wskrzeszanie.
Wisła Kraków.
Jeżeli ma tobyć life to lepiej BoS zamiast BoH, ponieważ life polega na rzucaniu dużej liczby czarów z 2-3 kostek. BoH jest dobra w połączeniu z shadow i death, ponieważ te lory opierają się na rzuceniu jednego-dwóch mocnych zaklęć.
Skłaniałbym się ku domenie cienia, biorę również pod uwagę śmierć, zastanowię się jeszcze na co się zdecydować
Mam czas do soboty
Mam czas do soboty
Wisła Kraków.
Czemu? Może nie byłoby tak źleDibo pisze:Bo moje bestie tego nie zniosą.
Zdecydowałem że zostaję przy domenie życia.
Wisła Kraków.