Eurodance

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: Eurodance

Post autor: Grolshek »

Daw pisze:
Manfred pisze:Hellsteed w 1 bitwie się nie sprawdził, ale to tylko dlatego, że mag chaosu zdał 3/3 sv na 5+ :P
To jakiego on miał nominalnie sv, że miał go na 5+... na 1+? Chyba, że z kiepską siła klepałeś?
Z siłą 7 standardowo... Magowie chaosu to nie byle popierdułki... Save 1+ jest raczej standardowy... :twisted:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

z Heelstedem było inaczej [-X
w 1 turze 4 ataki na 3+ wszystkotrafione zranione na 2+, Charmed shield zadziałał po czym zdałes 3 save
brejk o muzyka, następna runda, klepnąłem ci ranę z siłą 5 :P i znowu sypnąłem się o muzyka
;)

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Grolshek pisze:I testowy rzut czy Lord wybucha to 2 nadmienię... Niestety test armii Manfreda nieudany z przyczyn moich obłędnych rzutów kostkami... Szarża wampa na helce na najtów z małym magiem 3 ataki z hatem z siłą 7 jedna rana na magu sypnięcie się o jeden za muzyka, druga runda zero ran na magu sypnięcie się o dwa i wamp do piachu z powrotem gdzie jego miejsce... Zapomniałem rzucić na tabelkę oka bogów za ten epicki pojedynek bo mag zasłużył na pochwałę... Szarża ok. 40 ghuli na 17 maruderów Tęczy z dużym pieszym magiem 33 ataki z poisonem przegrywam o 2 stoję w ghule wjeżdża hellcanon, duży lord maruderzy i warriorzy, ghule papa... Pierwsza moja faza magii 8 kostek z czego 2 ifki... I tak przez całą bitwę... Podziwiam przeciwnika że nie cisnął tymi kostkami/figurkami w piiiii....
W takim razie Manfred jest, aż nadto skromny, że nie wspomnial o większej ilości rzutów ponad przeciętną, a zaledwie o 3-ech sv :)
Groszek - szkoda, że nie rzucasz tak na turniejach :D - rozumiem Cię - mam podobnie :)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Rozpa działa na +
z DE Rinca remis uważam za dobry wynik, rzuty wyrównane raz lepiej raz gorzej, DE to cięzki paring a Rince to mocny gracz
z kolei dzisiaj założyłem maskę krasnoludom Falka ;) ale bitwa z emocjami

ODPOWIEDZ