Z siłą 7 standardowo... Magowie chaosu to nie byle popierdułki... Save 1+ jest raczej standardowy...Daw pisze:To jakiego on miał nominalnie sv, że miał go na 5+... na 1+? Chyba, że z kiepską siła klepałeś?Manfred pisze:Hellsteed w 1 bitwie się nie sprawdził, ale to tylko dlatego, że mag chaosu zdał 3/3 sv na 5+
Eurodance
Re: Eurodance
W takim razie Manfred jest, aż nadto skromny, że nie wspomnial o większej ilości rzutów ponad przeciętną, a zaledwie o 3-ech svGrolshek pisze:I testowy rzut czy Lord wybucha to 2 nadmienię... Niestety test armii Manfreda nieudany z przyczyn moich obłędnych rzutów kostkami... Szarża wampa na helce na najtów z małym magiem 3 ataki z hatem z siłą 7 jedna rana na magu sypnięcie się o jeden za muzyka, druga runda zero ran na magu sypnięcie się o dwa i wamp do piachu z powrotem gdzie jego miejsce... Zapomniałem rzucić na tabelkę oka bogów za ten epicki pojedynek bo mag zasłużył na pochwałę... Szarża ok. 40 ghuli na 17 maruderów Tęczy z dużym pieszym magiem 33 ataki z poisonem przegrywam o 2 stoję w ghule wjeżdża hellcanon, duży lord maruderzy i warriorzy, ghule papa... Pierwsza moja faza magii 8 kostek z czego 2 ifki... I tak przez całą bitwę... Podziwiam przeciwnika że nie cisnął tymi kostkami/figurkami w piiiii....
Groszek - szkoda, że nie rzucasz tak na turniejach - rozumiem Cię - mam podobnie
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart