Też nie moge się doczekać

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Oj tam, oj tam... Nowe plastiki GW trzymają poziom. Na pewno dadzą pełno bitsów i foremną oraz proporcjonalną rzeźbę. Czego, niestety, nie można powiedzieć o większości starych metali.Booxi pisze:hmm ciekawe... ciekawe... w sumie 30 slayerów już uzbierałem, hamków też to nawet plastik mi nie pomoże, ale chętnie zobaczę plastikowych hammerersów... to będzie masakra... chociaż może i lepsza niż ta wojna klonów która teraz jest ( <3 kocham mój oddział 4ed hamków <3) I zaciekawiliście mnie tym dużym modelem... ciekawe co to będziesteam tank w sumie już jest, może coś latającego ?? albo jakaś wielka wielka armata taka katiusza !
Klafuti pisze: Oj tam, oj tam... Nowe plastiki GW trzymają poziom. Na pewno dadzą pełno bitsów i foremną oraz proporcjonalną rzeźbę. Czego, niestety, nie można powiedzieć o większości starych metali.
do WFB chodzą ploty jeszcze o CHD oraz Imperium (ci ostatni są priorytetowani razem z nami, więc chgw, który wydadzą pierwszy) i tak, GW ma plan wydawać teraz podręczniki co 2 miechy do każdego systemu - widać kryzys dał się we znaki... mam nadzieję, że sierpniowa kampania do WFB nie będzie wydana zamiast którejś armii.Bayard pisze:Co do nowych AB, to przed WE, Bretką i OK są jeszcze TK, i to już od kwietnia/maja. Jak to wszystko obserwuje, to wychodzi mi , że GW wydaje teraz na przemian booka do WFB i do 40k (Dark Eldarzy w lutym, o ile pamiętam, w marcu O&G, Grey Knights w kwietniu, TK mają być od maja...), czyli, optymistycznie licząc, nowe kraśki powinny być w okolicach stycznia 2012... Niechaj to będzie mój deadline do pomalowania wszystkich moich krasnoludów
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
no właśnie GW nie wpadło na to na co wpadł Mantic... wydać ich pod inną nazwą z innym wyglądem... może się obudzili, że takie rozwiązanie jest tańsze niż płacić za prawa autorskie... ale jak już pisałem - to ploty... część pewnie prawdziwa, część nieMorsereg pisze:a ChD nie bedzie na 100%. rozchodzi sie o jakies prawa autorskie. do tego, to co pisalem w innym poscie, brak chadekow w RB znacznie ogranicza ich pojawienie sie.
Czyżbyś chciał powrotu do starych czasów kiedy to bitwy miały 2 częsci - przed strzelaniem z organek i po strzelaniu z organekKlafuti pisze: Zastanawia mnie jeszcze, czy przywrócą możliwość obrunowywania żyrokoptera i organek i czy będą bomby dla żyro i stare zasady strzelania z organek (strzelanie każdą lufą oddzielnie z S10) przy procentowych podziałach możnaby kończyć bitwy w pierwszej turze.
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
raczej nie widzial mi sie podoba wszystko w kolorze i do tego twarda oprawapuma1944 pisze:Zgaduję, że nie widziałeś jeszcze nowego armybooka O&G?
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków