DeMonY na EuRo

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: DeMonY na EuRo

Post autor: PiotrB »

poprawi tylko policzy jakie ma figurki :D znaczy się niebawem...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

czekam z niecierpliwością :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

już :) [-o<
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

keeper bez leczenia w CC jest tak samo miętki jak wrona czy Biti bez SV więc nie wiem czy to ma większy sens

na DMŚ 7 ran zadały slavy w GUNo i spadł w dość kluczowym momencie :roll:

herosi: no ten BSB to troszkę mięciutki ale masz ASF + brzytwa to możesz zmieść tak by nikt nie oddał może to i dobry pomysł

reszta standard :wink:

core:

horrorów bym zostawił 10 z muzykiem by w tyłach się czaić i mieć ewentualną mobilność, dodał bym do BL bo 15 to malutko tym bardziej że nie mają icony z + d6 to szarzy

no i furie są

specjale:

też lubię 5 psiaków ale 1 nigdy się nie sprawdzała ale za to 2x 5 a i owszem

rare:

też dość standardowo ale optymalnie

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Dzięki - cenne uwagi. To leczenie to drogie jest :( ale to fakt ,że każdy mi to radzi.Kilka bitew nim grałem i przeżywał ale faktem jest ,że się o niego mocno bałem momentami no i nie jechał nigdy sam do szarży tylko gdzieś między moimi trzema klockami piechoty...Blodeleterów nie dodam na razie bo nie posiadam:(. Psiaki mam 10 szt ale waham się bo mi się nie za bardzo na razie sprawdzały...poza tym wydają mi się być za drogie w punktach...Z szefów mam jeszcze blodka i princa - może to jest jakaś alternatywa?
Obrazek

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

blodem może ale trudno znaleźć fajne ustawienie bez +1S i FA po drugie ukróca on sensowne wystawianie heralda Khorna.. więc trudno powiedzieć... DP jest drobi 400pkt. i nie lata z bondy... co utrudnia jego składanie... oki można go chować np. za fiendami ale ma 4W i 8ld wiec też lipa śnie, a dawanie go jakiemuś bogowi nic nie daje a 35pkt. to jednak dużo, tak możesz kożystać z giftów GD danego boga ale tylko do 50, nic innego konkretnego nie daje to jest smutek.. patrząc na AB do demonów w 40K

jak by był złożony podobnie do tamtego był by naprawdę wypaśnie i DP byli by w rarach :wink:

ODPOWIEDZ