Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria by quidamcorvus
Ostrze sobie ząbki na ten placek , jak zawsze jest co podziwiać i na co czekać .
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pierwsze dni wiosny zmotywowały mnie do posprzątania roboczego pokoju. I tak spod tony śmieci odkopałem biurko przy którym pracuję:
Szafę, w której trzymam różne związane z hobby 'skarby' (i w której pewnie mieszka 2K6 różnych 'strachów'):
Co więcej, w przypływie zapału udało mi się złożyć 'witrynę', która niemal rok od przeprowadzki kurzyła się cierpliwie w kącie:
Szafę, w której trzymam różne związane z hobby 'skarby' (i w której pewnie mieszka 2K6 różnych 'strachów'):
Co więcej, w przypływie zapału udało mi się złożyć 'witrynę', która niemal rok od przeprowadzki kurzyła się cierpliwie w kącie:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ależ u Ciebie sterylnie, ja mam standardowy rozp...dol .
- michnik000
- Kretozord
smiejagreg pisze:Ależ u Ciebie sterylnie, ja mam standardowy rozp...dol .
Idzie wiosna, hormony buszują, nowa energia jest, to coś z nią musi robić no nie?
Ja też lubię jak mam porządek choć zazwyczaj mam nieład artystyczny czyli po prostu tzw. rozp...
Szacun za taką ładną kolekcję.Musiałeś być z siebie dumny patrząc na wszystkie te figsy ładnie poukładane w gablotce
Kurde muszę sobie skołować taką szklaną szafeczkę bo jak na razie raczej trzymam moją armię w walizce Biorąc pod uwagę fakt że większość mam już pomalowaną będę musiał coś z tym zrobić Super to wszystko wygląda i widać z każdej strony
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki za komentarze
Zakończyłem główne prace nad dioramą dla Żołnierzy z Reiklandu - muszę jeszcze wykończyć krawędzie samej podstawki. Zdjęcia jak zwykle fatalne ale mam nadzieję, że coś widać. Zdjęcia pojedynczych modeli pojawią się później.
Miłego oglądania:
Więcej zdjęć TUTAJ.
Zakończyłem główne prace nad dioramą dla Żołnierzy z Reiklandu - muszę jeszcze wykończyć krawędzie samej podstawki. Zdjęcia jak zwykle fatalne ale mam nadzieję, że coś widać. Zdjęcia pojedynczych modeli pojawią się później.
Miłego oglądania:
Więcej zdjęć TUTAJ.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
No i zakończyłem prace nad Reiklandczykami, samą dioramę czeka jeszcze kilka kosmetycznych poprawek. Lepszych zdjęć nie zrobię (mam nadzieję, że czerwony nie wpada już róż ). Miłego oglądania.
Więcej zdjęć TUTAJ.
Więcej zdjęć TUTAJ.
Jak zwykle- świetna robota
Sam zacząłem myśleć o takiej bandzie, coś w stylu witch hunterów- jako wózek byłaby klatka na kołach z heretykiem w środku (coś takiego, jak w tym badziewnym filmie "Sezon na Czarownice" )
Co będzie następne?
Sam zacząłem myśleć o takiej bandzie, coś w stylu witch hunterów- jako wózek byłaby klatka na kołach z heretykiem w środku (coś takiego, jak w tym badziewnym filmie "Sezon na Czarownice" )
Co będzie następne?
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
DziękiBayard pisze:Jak zwykle- świetna robota
W Warheim masz sporo band do wyboru.Bayard pisze:Sam zacząłem myśleć o takiej bandzie, coś w stylu witch hunterów- jako wózek byłaby klatka na kołach z heretykiem w środku (coś takiego, jak w tym badziewnym filmie "Sezon na Czarownice" )
W ramach odmiany zbuduję jakąś makietę. A później kolejna edycja podręcznika.Bayard pisze:Co będzie następne?
"Ciasto" wyszło Ci świetne
I widzę, że wreszcie zawalczyłeś skutecznie z balansem bieli. Przy tym tle i w takiej (zakładam, że mocno zbliżonej do oryginału) kolorystyce figurki prezentują się jeszcze lepiej niż poprzednio.
Twoje malunki udowadniają, ile naprawdę można wyciągnąć z "plastików" (wiem, że wierchuszka jest metalowa, ale tu właściwie różnicy prawie nie widać).
I widzę, że wreszcie zawalczyłeś skutecznie z balansem bieli. Przy tym tle i w takiej (zakładam, że mocno zbliżonej do oryginału) kolorystyce figurki prezentują się jeszcze lepiej niż poprzednio.
Twoje malunki udowadniają, ile naprawdę można wyciągnąć z "plastików" (wiem, że wierchuszka jest metalowa, ale tu właściwie różnicy prawie nie widać).
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1.grabz pisze:Czekałem na zakończenie prac by z czystym sumieniem móc pochwalić.Doskonała banda, podoba mi się w każdym najdrobniejszym szczególe .Duże za całość.
Witryna bardzo przyjemnie się prezentuje choć mogłaby mieć nieco gęściej ułożone półki.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Rozpocząłem budowę kolejnej makiety do mojego miasta. Tym razem jest to świątynia Sigmara. Pierwszy etap prac to budowa katakumb, w których znajdować się będą grobowce świątobliwych mężów. Prócz tego co widać na zdjęciu, do zrobienia została podłoga, schody i ściany znajdujące się w centrum podziemi.
Podziemia z zewnątrz otoczone będą ziemią i kamieniami.
Materiały użyte do budowy to tradycyjnie pianka pod panele, sosnowe listewki oraz kleje: polimerowy i wikol.
Podziemia z zewnątrz otoczone będą ziemią i kamieniami.
Materiały użyte do budowy to tradycyjnie pianka pod panele, sosnowe listewki oraz kleje: polimerowy i wikol.