Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Magdy UP : 26.02.2011 Dzwonek
schludnie czysto(może za bardzo:P)
technicznie nie ma się do czego doczepić
ale do mnie zielony nieprzemawia, troszkę za bardzo zgaszony
pozdro
technicznie nie ma się do czego doczepić
ale do mnie zielony nieprzemawia, troszkę za bardzo zgaszony
pozdro
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo dobra praca . Nie ma się czego przyczepić. OK.
Wow ! Super ten dzwon ! Nie wiem jak tak można malować - ciężka praca wytrzymać taki model.
Ja ledwo zacznę jedną figurkę malować, a już mnie ręka boli
Kolorystycznie - nienagannie. Te zielone "plazmy" jakoś przy końcach bym poprawił. Ponadto chyba na dzwonkach ten złoty czasami pownien być bardziej "przybrudzony". Chyba jakoś takie uwagi wg mnie (ale ja tam się nie znam),
Ja ledwo zacznę jedną figurkę malować, a już mnie ręka boli
Kolorystycznie - nienagannie. Te zielone "plazmy" jakoś przy końcach bym poprawił. Ponadto chyba na dzwonkach ten złoty czasami pownien być bardziej "przybrudzony". Chyba jakoś takie uwagi wg mnie (ale ja tam się nie znam),
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Doskonały Dzwonek - model jest po prostu ładny. Ładne kamienie, ładne sznury, ładny kolor skóry. I świetnie postarzane metaliki.
No po prostu pysznie. Założę się, że na stole prezentuje się bardzo godnie. Ach, zapomniałbym pochwalić świetny blend na spaczeniowych wyziewach. Pochwalam ^_^!
Tym większe brawa z mojej strony, jako że osobiście szybko tracę cierpliwość przy dużych modelach, co w efekcie daje pół modelu dobrze wykończonego, a drugie pół na chybcika (czyt. tragicznie). A tutaj wszystko trzyma poziom! Temat obserwuję, z chęcią nacieszę oczka twoimi pracami.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja bym się przyczepił do samego dzwonka. Wszystko jest ładne, czyste i jaskrawe więc dzwonek też mozna by zrobić trochę jaśniejszy i wyraźniejszy. Na razie sprawia wrażenie zdrybrushowanego na szybko, ale trochę washy, jaśniejszego słota na perwno by mu pomogło. Do tego runy i twarz szczura moznaby zrobić na srebrno - już będzie się bardziej wyróżniać, a nie wymaga wiele pracyBardzo dobra praca . Nie ma się czego przyczepić. OK.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo podoba mi się skóra; jej odcień i przejścia.
Brakuje mi przebarwień (szczególnie tam gdzie skóra jest zszyta i porozdzierana)- model jest dość monotonny.
Ale ogólnie to kawal dobrej roboty
Brakuje mi przebarwień (szczególnie tam gdzie skóra jest zszyta i porozdzierana)- model jest dość monotonny.
Ale ogólnie to kawal dobrej roboty
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A ja bym go jeszcze devlan mudem - coby go trochę bardziej przybrudzić i tylko miejscami powyciągać - za "czysto", na takim modelu to nie jest IMHO najlepsze. Jeśli bez washa - to jeszcze bym cielsko porozjaśniał... To raczej wrażenia , nie krytyka - malowanie świetne, chciałbym tak umieć .
a mi się podoba, nawet taki czysty. Kojarzy mi się z takim zwierzątkiem... Golec się to nazywa
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ