Dokładnie. Aż dziw bierze, że nie widać za bardzo pełnego naporu hajów. Że niby swormasterów czy white lionów trzeba boostować?Dębek pisze:Przepraszam a Haje?!!
Miękkie, jak każde elfy. Ale chyba nie słabe?
Dokładnie. Aż dziw bierze, że nie widać za bardzo pełnego naporu hajów. Że niby swormasterów czy white lionów trzeba boostować?Dębek pisze:Przepraszam a Haje?!!
Słabe to są slavy. A u gejuchów czy SM czy WL czy PG to cholernie dobra jednostka. Ale standard musi być!Druchii pisze:Dokładnie. Aż dziw bierze, że nie widać za bardzo pełnego naporu hajów. Że niby swormasterów czy white lionów trzeba boostować?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
W 95% przypadków nie potrzebują brzytwy ani obniżania przeciwnikowi statsów więc shadowa można spokojnie olać. High magic do niszczenia przeciwnikowi hełmów, drakenhofów i pendantów a resztę załatwia speed of asurian+dwuręczne tasaki.Druchii pisze:Dokładnie. Aż dziw bierze, że nie widać za bardzo pełnego naporu hajów. Że niby swormasterów czy white lionów trzeba boostować?Dębek pisze:Przepraszam a Haje?!!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Tak różowo niestety nie jest, nie mieścisz w specjalach 3x30SM bo to w gołych elfach 1350pkt. A że gracze HE mają skłonności do mało męskich strategii to swoją drogą.Barbarossa pisze:Ja mam wrażenie, że Haje są zbytnio przyzwyczajone do gejowania. Jakieś penis guardy, bolce, banner of world dragon, po kilku magów... A trzeba tylko 3x30 SM, trzy klocki łuczników za 600 pkt w sumie, jeden arcymag z shadowem... i do przodu
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE